65 találat 2024. febr. 12. és 2024. szept. 30. között

Színházak Éjszakája
Színházak Éjszakája
Budapest, 2024. március 23.
A színház rajongók egyik kedvelt rendezvénye várja a művészetre és kultúrára fogékonyakat. A fővárosiak már jól ismerik az eseményt, mely több színház szervezésével, bevonásával évről évre várja a kedves közönséget.
bővebben
Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár
Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár
Budapest, 2024. április 5 - 7.
A több napos budapesti esemény újra várja az érdeklődőket. A találkozó a néptánc, a népzene és a tárgyalkotó népművészet kedvelőit hívja egy kellemes hétvégi kikapcsolódásra.
bővebben
Kinder Tojás fesztivál
Kinder Tojás fesztivál
Budapest, 2024. április 13.
Az idén ismét megrendezik a kispesti rendezvényt a fővárosban. Több, mint 25 éve már, hogy a környék hagyományai között szerepel az esemény. A tehetségkutató versenyre várják a rendezvény szervezői a jelentkezőket a megmérettetésre.
bővebben
Széchenyi Egyetemi Napok
Széchenyi Egyetemi Napok
Győr, 2024. április 16 - 20.
Már sok éve tér vissza a SZEN, azaz a Széchenyi Egyetemi Napok. A nagysikerű győri SZE Napok alkalmával minden egyetemista jól szórakozhat, hiszen nappali és esti programok is várják az érdeklődőket.
bővebben
Boldog Békeidők
Boldog Békeidők
Hévíz, 2024. április 26 - 27.
Békebeli hangulattal fűszerezve várja az érdeklődőket a hévízi rendezvény. Az egész hétvégén át tartó eseményen különleges kosztümös felvonulás, számtalan koncert és program érhető el.
bővebben
Budapesti Tavaszi fesztivál
Budapesti Tavaszi fesztivál
Budapest, 2024. április 29 - május 12.
Több évtizedes múlt és színes kulturális programok a garancia a minőségi kikapcsolódásra azok számára, akik ellátogatnak a főváros egyik legrangosabb rendezvénysorozatára. Közel száz program várja a város számos pontján az érdeklődőket.
bővebben
Jazztavasz
Jazztavasz
Budapest, 2024. május 3.
Évről évre a MÜPA ad otthont ennek a rendezvénynek Budapesten. A többnapos fesztiválon a tavasz hangulatával összhangban és a jazz szellemével fűszerezve koncertek várják a látogatókat.
bővebben
Öt Templom Fesztivál
Öt Templom Fesztivál
Győr, 2024. május 9 - 13.
Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.
bővebben
Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál
Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál
Miskolc, 2024. május 10 - 13.
A miskolci eseményen kamarakórusok és énekegyüttesek mérik össze tudásukat. Az előadásokat különböző helyszíneken rendezik meg, főképp templomokban és hangversenytermekben.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Budapest, 2024. május 19.
Kultúrák és kontinensek programja világsztárokkal és szuperprodukciókkal! A teljes nyár folyamán különleges élményt ígérő előadásokkal vár mindenkit a budapesti feszt a Margitszigeten! A rendezvényre már megkezdődött a jegyek értékesítése.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!