27 találat 2023. szept. 26. és 2024. aug. 31. között

Krúdy Nap
Krúdy Nap
Nyíregyháza, 2023. október 13.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében rendezik az eseményt, mely méltó emléket állít Krúdy Gyulának. Mindenkit sok szeretettel várnak a sokszínű megemlékezésre, melyet több helyszínen rendeznek meg a szervezők, ezzel is színesítve az ünnepet.
bővebben
Pont fesztivál
Pont fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
A közeli, valamint távoli kultúrák kerülnek bemutatásra ezen a színvonalas budapesti eseményen, ahol interaktív foglakozások, kiállítások keretein belül mutatják be a különböző kultúrákat. Ez egy igazán lebilincselő program.
bővebben
Liszt Fesztivál
Liszt Fesztivál
Gödöllő, 2023. október 14 - 23.
A gödöllői Királyi Kastélyban rendezik a Liszt elnevezésű programsorozatot, mely már több, mint 15 éve kerül megtartásra ébről évre. Ez egy többnapos esemény, ahol koncertekkel várják a zeneszerző munkásságának kedvelőit. A gyönyörű környezet adott a kellemes hangulatú
bővebben
Szivárvány Gyermek Néptáncfesztivál
Szivárvány Gyermek Néptáncfesztivál
Bük, 2023. október 20.
A vas megyei település egy napra a gyermek néptáncról szól, hiszen újra megrendezik a szivárvány néptáncfesztet. A kulturális és szórakoztató programok széles kavalkádja várja az idelátogatókat.
bővebben
Héttorony fesztivál
Héttorony fesztivál
Budapest, 2023. október 20.
Ez a rendezvénysorozat a környező országok magyar kisebbsége felé nyit, koncertekkel, fényfestészettel, táncházzal, és irodalommal, valamint filmekkel, hogy mindenki megismerhesse ezeket a csodálatos értékeket, amelyek bárki számára elérhetőek.
bővebben
Paál István Fesztivál
Paál István Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. október 21 - 22.
Már sokadik alkalommal rendezik meg a különleges eseményt, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyszínen színjátszó csoportok, együttesek adnak számot tudásukról a szigorú zsűri előtt.
bővebben
Kamaraopera fesztivál
Kamaraopera fesztivál
Eger, 2023. október 27 - 29.
Az opera műfaját kedvelők számára eljött a különleges lehetőség, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak az eseményre való kilátogatással. Az egri város színes programsorozatot vonultatnak fel minden évben.
bővebben
Éneklő Magyarország Regionális Kórusfesztivál
Éneklő Magyarország Regionális Kórusfesztivál
Eger, 2023. október 30 - 31.
Egerben rendezik az egyik legkedveltebb zenei programsorozatot, mely több napos kulturális és szórakoztató rendezvénynek számít a településen, sőt a régióban is. A regionális eseménysorozatra mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Országos Táncjáték Fesztivál
Országos Táncjáték Fesztivál
Budapest, 2023. november 18.
A Fővárosi Erzsébetligeti Színházban idén is megrendezésre kerül az a Gála, melyet már sokadik alkalommal rendeznek meg a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által. Különféle kategóriákban mérettetnek össze a nevezők, az előadások.
bővebben
Pannon UniFest
Pannon UniFest
Veszprém, 2023. november 20 - 26.
Az összművészeti fesztet már évek óta megrendezik, így évről évre rengeteg látogató érkezik a helyszínre. A hazai és a nemzetközi fiataloknak lehetőséget nyújt arra, hogy művészeti tudásukat bemutassák a nézőközönségnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!