25 találat 2023. szept. 19. és 2024. aug. 31. között

Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 16 - 24.
Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a
bővebben
Pestext Irodalmi Fesztivál
Pestext Irodalmi Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 20 - 29.
A szervezők elhozzák Budapestre a világirodalmat, megteremtve a hazai íróknak és műfordítóknak a lehetőséget a bemutatkozásra és kapcsolati tőke kiépítésére.
bővebben
Pécsi Napok
Pécsi Napok
Pécs, 2023. szeptember 21 - 24.
Pécs belvárosában ismét készülődik valami, valami ami fellendíti a szürke hétköznapok embereit. Ismét megrendezésre kerül ez az ünnep, ahol minden Pécsről, a pécsiekről és a kultúráról szól, illetve amely összehozza az embereket a kultúrával.
bővebben
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
Székesfehérvár, 2023. szeptember 21 - 23.
Ismét megrendezésre kerül az irodalomkedvelők nagy örömére a FIN rövidítésű rendezvénysorozat. Az elmúlt évek népszerű irodalmi sorozatai, felolvasóestje, irodalmi vetélkedője, könyvbemutatója során indult el a kezdeményezés, ami ezeket az eseményeket összefogja.
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2023. szeptember 22 - 24.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt programsorozatukat.
bővebben
Európai Bordalfesztivál
Európai Bordalfesztivál
Pécs, 2023. szeptember 22 - 24.
Több, mint 20 éve, hogy megrendezésre kerül ez a színvonalas pécsi feszt, mely az évek alatt többször elrepítette a résztvevőket, a betérő vendégeket a bordalok világába. A szeptemberi hétvégén lehetősége van a bordalok kedvelőinek a találkozásra.
bővebben
Kadarka Helyi Érték Fesztivál
Kadarka Helyi Érték Fesztivál
Hetényegyháza, 2023. szeptember 22 - 23.
Ez egy kulturális rendezvénysorozat, mely a Bács-Kiskun megyei Hetényegyházán kerül megtartásra. A változatos program kínálatból minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére valót, a kicsik és a nagyok egyaránt. Egész napos programok lehetőségéből válogathatnak a kilátogató
bővebben
Szent Gellért Fesztivál
Szent Gellért Fesztivál
Szeged, 2023. szeptember 23.
Több, mint tíz éve már, hogy Szegeden megrendezik a Szent Gellért egyházmegye első püspökéről elnevezett eseményt. A több napon át tartó rendezvény számos programot, meglepetést kínál az érdeklődők számára.
bővebben
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Budapest, 2023. szeptember 25 - november 12.
Egy igazán fantasztikus program, mely hosszas ideig nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget gyereknek, felnőttnek, magánszemélynek, pedagógusnak és mindenkinek, aki érdeklődik a múzeumok világa iránt.
bővebben
Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 28 - október 1.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!