68 találat 2024. ápr. 26. és 2025. jan. 31. között

Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál
Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál
Miskolc, 2024. április 23 - 27.
Ismét megrendezik a Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik legművészibb eseményét Miskolcon. A hagyományteremtő céllal induló művészeti rendezvényre mindenkit várnak, aki szereti a kortárstánc művészetét.
bővebben
Boldog Békeidők
Boldog Békeidők
Hévíz, 2024. április 26 - 27.
Békebeli hangulattal fűszerezve várja az érdeklődőket a hévízi rendezvény. Az egész hétvégén át tartó eseményen különleges kosztümös felvonulás, számtalan koncert és program érhető el.
bővebben
Komáromi Napok
Komáromi Napok
Komárom, 2024. április 26 - május 1.
A város évről évre ünnepi díszbe öltözve várja a látogatókat. A helyiek boldogan emlékeznek meg április 26-ra és május elsejére. Érdemes velük tartani ezeken a napokon.
bővebben
Budapesti Tavaszi fesztivál
Budapesti Tavaszi fesztivál
Budapest, 2024. április 29 - május 12.
Több évtizedes múlt és színes kulturális programok a garancia a minőségi kikapcsolódásra azok számára, akik ellátogatnak a főváros egyik legrangosabb rendezvénysorozatára. Közel száz program várja a város számos pontján az érdeklődőket.
bővebben
Sugárúti fesztivál
Sugárúti fesztivál
Dunaújváros, 2024. május 1.
Nem mindennapi rendezvény várja az érdeklődőket a nyár folyamán. A dunaújvárosi Vasmű út a város egyik nevezetes útja, amely a társasági élet egykori legmeghatározóbb színtere volt. Ezt az időszakot kelti életre ez a program.
bővebben
Jazztavasz
Jazztavasz
Budapest, 2024. május 3.
Évről évre a MÜPA ad otthont ennek a rendezvénynek Budapesten. A többnapos fesztiválon a tavasz hangulatával összhangban és a jazz szellemével fűszerezve koncertek várják a látogatókat.
bővebben
Primavera Tangó Maraton
Primavera Tangó Maraton
Budapest, 2024. május 3 - 5.
Ez egy nagyszabású budapesti esemény, mely külföldiek által is látogatott, így méltán népszerű rendezvény. A Stefánia Palotában megrendezésre kerülő maratonon számtalan pár indul a megmérettetésen.
bővebben
Gizella Napok
Gizella Napok
Veszprém, 2024. május 6 - 12.
Idén tavasszal ismét Szent István királyunk bajor születésű feleségére, Boldog Gizellára emlékeznek a településen. Köztudott, hogy a város a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, s egyben egyetemi város is.
bővebben
Öt Templom Fesztivál
Öt Templom Fesztivál
Győr, 2024. május 9 - 13.
Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.
bővebben
Deszka Fesztivál
Deszka Fesztivál
Debrecen, 2024. május 9 - 18.
Ismét megrendezik a több mint tíz éve elkezdett rendezvénysorozatot, mely Debrecen egyik legkiemelkedőbb kulturális rendezvénye. A színház rajongók körében jól ismert esemény a színes programsorozat, melyre évről évre egyre többen váltanak jegyet.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!