115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Kőfeszt
Kőfeszt
Kővágóörs, 2023. augusztus 2 - 6.
A Veszprém megyei Kővágóörsön (Pálköve) az idén is megnyitja kapuit a Kővágóörsi Művészeti Napok és Cseh Tamás emléknap. A sokszínű és változatos kulturális rendezvénysorozat bármely kikapcsolódni vágyót sok szeretettel vár ismételten.
bővebben
Jazzfőváros
Jazzfőváros
Kecskemét, 2023. augusztus 3 - 6.
Évről évre sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők a jazz fővárosába. A kecskeméti rendezvényen több napon keresztül szól a zene, amelyen nemzetközi előadók is szép számmal képviseltetik magukat.
bővebben
Jazzpiknik
Jazzpiknik
Paloznak, 2023. augusztus 3 - 5.
Ez a nyár sem telhet el a különleges paloznaki piknik nélkül, amely különleges programok kínálatával várja az érkező vendégeket. A Balaton partja és a hatalmas bulik mindenkit várnak.
bővebben
Kotta fesztivál
Kotta fesztivál
Hajdúböszörmény, 2023. augusztus 3 - 5.
Pezsgő hangulatú, igazi multikulturális eseményhétvége hívja a fiatalokat és az örök fiatalokat Hajdúböszörményben a nyáron. Több napon át várja a látogatókat ez az országos hírű, színes programokban gazdag összejövetel.
bővebben
ArTúr Fesztivál
ArTúr Fesztivál
Mezőtúr, 2023. augusztus 10 - 13.
A mezőtúri helyszínen kortárs néprajzi és képzőművészeti kiállítások tekinthetők meg, emellett számtalan zenei és színpadi produkció várható.
bővebben
Margófeszt
Margófeszt
Szentgyörgyvár, 2023. augusztus 10 - 12.
Van, ami sosem megy ki a divatból. Ilyen például az irodalom. Ezért is olyan nagyszerű, hogy megrendezésre kerül ez a szentgyörgyvári esemény. Nem csupán az irodalom, hanem a színház és a zene szerelmeseit is szívesen látják a rendezvényen.
bővebben
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Abaliget, 2023. augusztus 11 - 13.
Abaligeten rendezik ezt a nemzetközi méretet öltő zenei fesztet, amelyre mindenkit várnak a szervezők. A hazai előadók mellett számtalan külföldi előadó is fellép. A közkedvelt bluegrass, a folk és a dzsessz zene is elérhető itt az érdeklődők számára.
bővebben
Barokk Esküvő
Barokk Esküvő
Győr, 2023. augusztus 11 - 12.
Egy egyedülálló rendezvényre hívnak minden érdeklődőt Győrbe, hiszen az évek óta megrendezésre kerülő győri esemény ebben az évben sem marad el. Az egész hétvégés rendezvénysorozaton minden lesz, ami a barokk korra jellemző.
bővebben
Hétrétország Fesztivál
Hétrétország Fesztivál
Őriszentpéter, 2023. augusztus 12 - 20.
Sok szeretettel vár mindenkit a nyitottságról és a szeretetről szóló programsorozat legújabb eseménye Őriszentpéteren. A látogatók mindig visszatérnek, hiszen a színvonalas kulturális feszt maradandó élményeket nyújt vendégeinek.
bővebben
Zenél a Kastély Fesztivál
Zenél a Kastély Fesztivál
Gödöllő, 2023. augusztus 12 - 20.
Nagyszabású zenei programsorozat veszi kezdetét a gödöllői Királyi Kastélyban. A többnapos rendezvény alatt különböző mesterkurzusokon vehetnek részt az érdeklődők, akik tudásukat koncerten mutathatják be neves előadókkal együtt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!