193 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Tricikli Fesztivál
Tricikli Fesztivál
Szeged, 2023. július 13 - 16.
Kedves irodalom és kultúra iránt érdeklődők, nem kell tovább várni, itt van újra az esemény, mely elkalauzolja a látogatókat a költészet varázslatos világába. Hazánk talán leghíresebb egyetemi városában különböző spotokon lesznek elérhetők a programok.
bővebben
LÖSZ Fesztivál
LÖSZ Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. július 14 - 15.
A Dél-Alföld kultúrájának és hagyományainak bemutatására megrendezett esemény idén is várja a látogatókat számtalan izgalmas, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programmal. Ezt a hagyományőrző mulatságot a Zöld Szikla Művészet – és természetvédő Alapítvány,
bővebben
Fatemplom Fesztivál
Fatemplom Fesztivál
Magyarföld, 2023. július 14 - 16.
Semelyik nyár sem telhet el fergeteges koncert sorozat nélkül. Nem mindennapi helyszínen, a nagyszínpadi szabadtéri produkciókat csendesebb koncertek váltják.
bővebben
Misztrál fesztivál
Misztrál fesztivál
Nagymaros, 2023. július 14 - 15.
A neves együttes által életre keltett rendezvényt idén is megtartják a Duna-kanyarban. A Kárpát-medencében élő népek kultúrájának összefogása a nagymarosi rendezvény fő célja.
bővebben
Széf Fesztivál
Széf Fesztivál
Szécsisziget, 2023. július 14 - 16.
Számtalan programmal várják a kicsiket és nagyokat ezen a csodálatos hangulatú eseménysorozaton. A fiataloknak tanulni, idősebbeknek nosztalgiázni van lehetősége ezen a néhány napon.
bővebben
IMU - Íródeák Művészeti Udvar
IMU - Íródeák Művészeti Udvar
Veszprém, 2023. július 19 - 22.
Az esemény évről évre megrendezésre kerül az Íródeák Teaház és Kávézó által. A rendezvény a veszprémi Utcazene Feszt ideje alatt kerül megtartásra. Az alkalomra mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Déryné Fesztivál
Déryné Fesztivál
Sátoraljaújhely, 2023. július 19 - 23.
Csodálatos nyári programsorozat várja a kultúra szerelmeseit ingyenes színházi előadásokkal, családi programokkal és koncertekkel. Többnapos rendezvénysorozat gazdag program kínálattal várja a műértő nagyközönséget.
bővebben
Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia
Tokaj, 2023. július 23 - augusztus 4.
Sok éve kerül megrendezésre ez a rendkívüli esemény. A szervezők olyan komolyzenei mesterképzést kínálnak a jelentkezőknek, mely hazánkban szinte páratlan, mindezt egy csodálatos borvidék, Tokaj területén megrendezve.
bővebben
Nemzetközi Muzsikustábor és Művészeti Fesztivál
Nemzetközi Muzsikustábor és Művészeti Fesztivál
Balassagyarmat, 2023. július 20 - 31.
A művészetben tevékenykedő tehetségeknek remek bemutatkozási lehetőséget kínálnak a Nógrád megyei esemény területén. Balassagyarmaton a napokon át tartó nemzetközi szinteken mozgó muzsikus tábor, valamint a művészeti programsorozat várja az érdeklődőket.
bővebben
Haydn fesztivál
Haydn fesztivál
Pápa, 2023. július 20 - 23.
Nyáron egy csodálatos élmény várja az érdeklődőket a pápai Eszterházy-kastélyban. Művészeti, gasztro, kulturális rendezvény, amely programpalettájával biztosan elkápráztatja az érkezőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!