193 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Kisfaludy Színházi Fesztivál
Kisfaludy Színházi Fesztivál
Balatonfüred, 2023. július 1 - 7.
A balatonfüredi feszten az esték alkalmával mindig más produkció látható. A nyár folyamán megrendezésre kerülő esemény egyes alkalmai egészen különleges produkciókat tartogatnak.
bővebben
Agria Nyári Játékok
Agria Nyári Játékok
Eger, 2023. július 1 - augusztus 8.
A különlegesen összeválogatott produkciók évre-évre több látogatót vonzanak. Jegy ellenében az összes előadás látogatható. A különböző előadásokra eltérő árakon értékesítik a belépőket.
bővebben
Borok és Húrok fesztivál
Borok és Húrok fesztivál
Szekszárd, 2023. július 1.
A városban sokadik éve rendezik meg ezt a különleges eseményt, amelyen művészeti együttesek is fellépnek, valamint a helyi borászok is képviseltetik magukat.
bővebben
Régi Zenei Napok
Régi Zenei Napok
Vác, 2023. július 1 - 8.
Több, mint harminc éve már, hogy évről-évre megrendezésre kerül a zenei eseménysorozat. Ezúttal is páratlan kurzus- és koncertkínálattal készülnek a szervezők.
bővebben
Citerazenekari fesztivál
Citerazenekari fesztivál
Mezőtúr, 2023. július 1.
Kezdődhet a gyakorlás, mert újra összemérik tudásukat az amatőr citeraművészek. A citera az egyik legszebben megszólaló magyar népi húros hangszer. Általában asztalra fektetve pengetik és azért is olyan népszerű, mert miközben a zenész keze a húrokon van, csodás népdalokkal
bővebben
Mézesvölgyi Nyár
Mézesvölgyi Nyár
Veresegyház, 2023. július 5.
Szabadtéri programokkal, színdarabokkal és zenei különlegességekkel készül Pest megye legnagyobb összművészeti rendezvénysorozata. Kulturális kalandozás várja az érdeklődőket.
bővebben
Zsolnay Fényfesztivál
Zsolnay Fényfesztivál
Pécs, 2023. július 6 - 9.
Idén újra megnyitja kapuit ez a rendezvény, amely több napon keresztül fényárba borítja a várost. 10.000 négyzetméternyi felületre történik meg a kivetítés, amelyet különleges show műsor kísér.
bővebben
F.A.L.U. Fesztivál
F.A.L.U. Fesztivál
Szilvásszentmárton, 2023. július 6 - 9.
A Somogy megyei község egy nem szokványos rendezvénnyel kápráztatja el a környékbelieket, s várja, hogy további települések csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez. A kulturális programsorozat különféle művészeti ágakat foglal magában, mint program lehetőséget.
bővebben
Waldorfeszt
Waldorfeszt
Zebegény, 2023. július 6 - 9.
A Dunakanyarban található Zebegény, már évek óta varázslatos környezetet teremt a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók számára. A jelenség neve Waldorfeszt, mely egy szabad, bárki által látogatható, békés környezet. Többnapos esemény, amely sok meglepetést tartogat az
bővebben
Fürtös Fesztivál
Fürtös Fesztivál
Újfehértó, 2023. július 7 - 8.
A város az idén is megrendezi a már sokak által ismert Fürtös rendezvénysorozatát. A neves esemény a világhírű újfehértói fürtös meggyéről kapta az elnevezést. A gasztronómiai és kulturális eseményen számtalan meggyből készült finomságokat kóstolhat a kilátogató
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!