115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Régi Zenei Napok
Régi Zenei Napok
Vác, 2023. július 1 - 8.
Több, mint harminc éve már, hogy évről-évre megrendezésre kerül a zenei eseménysorozat. Ezúttal is páratlan kurzus- és koncertkínálattal készülnek a szervezők.
bővebben
Mézesvölgyi Nyár
Mézesvölgyi Nyár
Veresegyház, 2023. július 5.
Szabadtéri programokkal, színdarabokkal és zenei különlegességekkel készül Pest megye legnagyobb összművészeti rendezvénysorozata. Kulturális kalandozás várja az érdeklődőket.
bővebben
Zsolnay Fényfesztivál
Zsolnay Fényfesztivál
Pécs, 2023. július 6 - 9.
Idén újra megnyitja kapuit ez a rendezvény, amely több napon keresztül fényárba borítja a várost. 10.000 négyzetméternyi felületre történik meg a kivetítés, amelyet különleges show műsor kísér.
bővebben
F.A.L.U. Fesztivál
F.A.L.U. Fesztivál
Szilvásszentmárton, 2023. július 6 - 9.
A Somogy megyei község egy nem szokványos rendezvénnyel kápráztatja el a környékbelieket, s várja, hogy további települések csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez. A kulturális programsorozat különféle művészeti ágakat foglal magában, mint program lehetőséget.
bővebben
Waldorfeszt
Waldorfeszt
Zebegény, 2023. július 6 - 9.
A Dunakanyarban található Zebegény, már évek óta varázslatos környezetet teremt a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók számára. A jelenség neve Waldorfeszt, mely egy szabad, bárki által látogatható, békés környezet. Többnapos esemény, amely sok meglepetést tartogat az
bővebben
Homokháti Sokadalom
Homokháti Sokadalom
Mórahalom, 2023. július 7 - 9.
A Csongrád megyei Mórahalom immár több, mint 15 éve, hogy évről évre megrendezi jól ismert rendezvénysorozatát. A gasztronómiai és kulturális esemény mindig az összes korosztálynak szól.
bővebben
EFKZ Művészeti fesztivál
EFKZ Művészeti fesztivál
Biatorbágy, 2023. július 7 - 9.
Egy csodálatos eseménysorozat várja az érdeklődő közönséget, ahol számos látnivalóval kedveznek a szervezők. A biatorbágyi rendezvény középpontjában a művészet áll. Szobrászat, zenei élmények klasszikus, komoly- és könnyűzenei stílusban, valamint irodalom várható.
bővebben
VeszprémFest
VeszprémFest
Veszprém, 2023. július 12 - 16.
A kulturális nagyrendezvény évről évre dinamikusan fejlődik, és különleges programot kínál az igényes zene és művészetkedvelőknek. Világhírű előadók 2002 óta szórakoztatják az érkező vendégeket az eseményen.
bővebben
Martin György Néptáncfesztivál
Martin György Néptáncfesztivál
Szeged, 2023. július 12 - 16.
Több száz táncos gyűlik egybe évről évre a szegedi néptáncfeszten. A nyári rendezvényen a hazai néptáncegyüttesek és határon túli együttesek is szép számban érkeznek.
bővebben
Cervinus Művészeti Fesztivál
Cervinus Művészeti Fesztivál
Szarvas, 2023. július 13 - 26.
A Békés megyei településen ismét készülődik valami. A többnapos esemény a kultúrára, a művészetekre érzékenyek számára különösen ajánlott. Idén is számtalan összművészeti programmal készülnek a rendezvény szervezői.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!