204 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Tűztánc Ifjúsági Táncfesztivál
Tűztánc Ifjúsági Táncfesztivál
Debrecen, 2023. június 24.
Egy Szent Iván-éj napjához kapcsolódó programra invitálnak mindenkit a városba. A debreceni tánc fesztiválon ifjúsági együttesek mutatkoznak be a nagyközönségnek. A nyári napfordulóval kapcsolatos hagyományok megőrzése a rendezvény célkitűzése.
bővebben
Múzeumok Éjszakája
Múzeumok Éjszakája
Budapest, 2023. június 24.
Évek óta hatalmas népszerűségnek örvend ez a kulturális esemény, mely során különleges körülmények között kereshetjük fel hazánk számos múzeumát. Az éjszakai múzeumi programok idén is érdekes lehetőségeket kínálnak az egész családnak.
bővebben
Karos Feszt
Karos Feszt
Zalakaros, 2023. június 24.
Népzene, élőzene, koncertek, különböző fellépések és ehhez hasonló színes programok tömkelegével várják a szervezők a kedves érdeklődőket. Aki vonzódik a komolyzene vagy az izgalmas, nem mindennapi hangszerek iránt, annak bizonyára tetszeni fog ez az esemény.
bővebben
Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Sopron, 2023. június 25.
Sopron Fő terét a fúvóstalálkozó pezsdíti fel egy pár napra. A zenészek és a mazsorettesek az Ünnepi Heteket megtöltik élettel. A feszt olyan mértékben fejlődött az elmúlt években, hogy már külföldi fúvószenészek is érkeznek ide.
bővebben
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szegedi Szabadtéri Játékok
Szeged, 2023. június 28 - augusztus 20.
A híres-neves feszt programkínálatában sok olyan műsor van, amely levehetetlen a palettáról. Biztosan most is láthatjuk azon műsorokat, melyek már a korábbi években is nagy sikerrel szerepeltek.
bővebben
ARTJÁRÓ Összművészeti Fesztivál
ARTJÁRÓ Összművészeti Fesztivál
Szolnok, 2023. június 30 - július 1.
Szolnokon vár mindenkit ezen a nyáron is az összművészeti feszt, amely évente kerül megrendezésre, ahol színvonalas programok sokasága várja az érdeklődőket.
bővebben
Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Eger, 2023. június 30 - július 2.
Ebben az évben is barokk városunk ad otthont a rendezvénynek. A város közterein több napon keresztül XVIII. századi zenék hallhatók, amelyek bárki számára elérhetők.
bővebben
Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál
Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál
Sárvár, 2023. június 30 - július 2.
Már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű sörös esemény, amelyre mindenkit várnak. A fúvós szakma apraja nagyja a helyszínen lesz és mindenkinek biztosítja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
Bondoró fesztivál
Bondoró fesztivál
Balatonalmádi, 2023. június 30 - július 2.
A Veszprém megyei település pár napra ismét egy varázslatos világgá alakul át. A programsorozat újfent átalakítja az utcákat néhány napra, hiszen a Bondoró Utcaszínház feszt nevet viselő esemény megrendezésre kerül a színházrajongók nagy örömére.
bővebben
Velencei-Tavi fesztivál
Velencei-Tavi fesztivál
Velence, 2023. június 30 - július 1.
Ha valaki pihenésre vágyik - legyen az aktív vagy passzív - mindképp tegye szabaddá magát erre a néhány napra, hogy legyen ideje átélni a csodálatos pillanatokat a természetben. Itt megnyugvásra lel test és lélek egyaránt, hisz az embert körülvevő környezet nagyban hozzájárul
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!