204 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Sétatér fesztivál
Sétatér fesztivál
Pécs, 2023. június 21 - 25.
A gesztenyefák árnyékában idén is várja a látogatókat ez a szép város különleges rendezvényére. Nagyszerű gasztro és kulturális programsorozatok várnak az érdeklődőkre, hiszen a régió borászatai mind képviseltetik magukat az eseményen.
bővebben
Kaláka Fesztivál
Kaláka Fesztivál
Eger, 2023. június 22 - 25.
Eger a nyári szezonban a fesztiválozóknak kedvez, hiszen ez a feszt is megrendezésre kerül. A különlegesen izgalmas programokkal teli rendezvény bármely korosztálynak kínál minőségi programlehetőségeket.
bővebben
Várszínház Összművészeti Fesztivál
Várszínház Összművészeti Fesztivál
Gyula, 2023. június 22 - augusztus 16.
A városban a gyulai színház ad otthont a különleges rendezvénynek, amelyre az összes korosztályt várják. A nem mindennapi eseménysorozat több héten keresztül várja a látogatókat.
bővebben
Dalünnep - Amatőr Kórusok Fesztiválja
Dalünnep - Amatőr Kórusok Fesztiválja
Keszthely, 2023. június 23 - 24.
A Balaton mellett elterülő város már évek óta megtartja ezt a különleges ünnepet. A közös éneklésé a főszerep pár napon keresztül. Egyházi és világi kórusok lépnek fel, szinte egymást érik a színes programok.
bővebben
Óbudai Nyár
Óbudai Nyár
Budapest, 2023. június 23 - szeptember 16.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a program a fővárosban, amelyre évről évre többen látogatnak el Óbudára. A különleges eseményen megannyi programkínálatot biztosítanak a szervezők.
bővebben
Dalföld
Dalföld
Salföld, 2023. június 23 - 25.
Azok, akik éppen a Balaton-felvidéken töltik nyaralásukat, könnyedén ellátogathatnak erre a különleges salföldi rendezvényre, amely művész és művészetkedvelőknek nyújt tartalmas kikapcsolódást a káli medence szívében.
bővebben
Óvárosi Kulturális Napok
Óvárosi Kulturális Napok
Százhalombatta, 2023. június 23 - 24.
A százhalombattai kulturális napok az óvárosban kerülnek megrendezésre, ahol több napon keresztül zajlanak a különleges programok. Az eseményre minden korosztályt szeretettel várnak a szervezők és a város polgárai is.
bővebben
Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja
Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja
Kisvárda, 2023. június 23 - július 1.
Az idén újra megrendezésre kerül ez a rendezvény, mely több napon át nyújt színházi előadásokat a nagyközönség számára, amelyek versenyen is részt vesznek. Döntnökei híres és elismert művészek, rendezők és kritikusok.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Somogyvár, 2023. június 23 - 25.
Somogyváron rendezik meg a több, mint 30 éves múlttal rendelkező kulturális eseménysorozatot. A többnaposra tervezett programokból mindenki kedvére válogathat. A kulturális programokkal színesített rendezvényre várják a látogatókat.
bővebben
Horvát napok
Horvát napok
Sopron, 2023. június 24 - 25.
Egynapos, színes kavalkáddal vár mindenkit az esemény soron következő évada. A rendezvény szorosan kapcsolódik a Soproni Ünnepi Hetek rendezvénysorozathoz, amelyen horvát nyelvű szentmise, emléktábla avatás, különleges horvát est várja a résztvevőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!