115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja
Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja
Kisvárda, 2023. június 23 - július 1.
Az idén újra megrendezésre kerül ez a rendezvény, mely több napon át nyújt színházi előadásokat a nagyközönség számára, amelyek versenyen is részt vesznek. Döntnökei híres és elismert művészek, rendezők és kritikusok.
bővebben
Múzeumok Éjszakája
Múzeumok Éjszakája
Budapest, 2023. június 24.
Évek óta hatalmas népszerűségnek örvend ez a kulturális esemény, mely során különleges körülmények között kereshetjük fel hazánk számos múzeumát. Az éjszakai múzeumi programok idén is érdekes lehetőségeket kínálnak az egész családnak.
bővebben
Karos Feszt
Karos Feszt
Zalakaros, 2023. június 24.
Népzene, élőzene, koncertek, különböző fellépések és ehhez hasonló színes programok tömkelegével várják a szervezők a kedves érdeklődőket. Aki vonzódik a komolyzene vagy az izgalmas, nem mindennapi hangszerek iránt, annak bizonyára tetszeni fog ez az esemény.
bővebben
Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Eger, 2023. június 30 - július 2.
Ebben az évben is barokk városunk ad otthont a rendezvénynek. A város közterein több napon keresztül XVIII. századi zenék hallhatók, amelyek bárki számára elérhetők.
bővebben
Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál
Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál
Sárvár, 2023. június 30 - július 2.
Már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű sörös esemény, amelyre mindenkit várnak. A fúvós szakma apraja nagyja a helyszínen lesz és mindenkinek biztosítja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
Bondoró fesztivál
Bondoró fesztivál
Balatonalmádi, 2023. június 30 - július 2.
A Veszprém megyei település pár napra ismét egy varázslatos világgá alakul át. A programsorozat újfent átalakítja az utcákat néhány napra, hiszen a Bondoró Utcaszínház feszt nevet viselő esemény megrendezésre kerül a színházrajongók nagy örömére.
bővebben
Velencei-Tavi fesztivál
Velencei-Tavi fesztivál
Velence, 2023. június 30 - július 1.
Ha valaki pihenésre vágyik - legyen az aktív vagy passzív - mindképp tegye szabaddá magát erre a néhány napra, hogy legyen ideje átélni a csodálatos pillanatokat a természetben. Itt megnyugvásra lel test és lélek egyaránt, hisz az embert körülvevő környezet nagyban hozzájárul
bővebben
Kisfaludy Színházi Fesztivál
Kisfaludy Színházi Fesztivál
Balatonfüred, 2023. július 1 - 7.
A balatonfüredi feszten az esték alkalmával mindig más produkció látható. A nyár folyamán megrendezésre kerülő esemény egyes alkalmai egészen különleges produkciókat tartogatnak.
bővebben
Agria Nyári Játékok
Agria Nyári Játékok
Eger, 2023. július 1 - augusztus 8.
A különlegesen összeválogatott produkciók évre-évre több látogatót vonzanak. Jegy ellenében az összes előadás látogatható. A különböző előadásokra eltérő árakon értékesítik a belépőket.
bővebben
Borok és Húrok fesztivál
Borok és Húrok fesztivál
Szekszárd, 2023. július 1.
A városban sokadik éve rendezik meg ezt a különleges eseményt, amelyen művészeti együttesek is fellépnek, valamint a helyi borászok is képviseltetik magukat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!