115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Tamburafesztivál
Tamburafesztivál
Mohács, 2023. június 17.
A tambura hazai fellegvára Mohács, így tartják népzenész körökben is. A jellegzetes muzsika apáról fiúra öröklődik. A hangszert mesterien kell megszólaltatni, így az csak szakavatott kezekbe való. A tambura a Mohácson élő sokácok és szerbek nemzeti hangszere, de
bővebben
Hajdú Napok
Hajdú Napok
Vámospércs, 2023. június 17.
Hajdú-Bihar megye egyik legkedveltebb kulturális eseménye a vámospércsi Hajdúnapok, mely sokak örömére kerül megrendezésre. A rendezvénysorozat több napon át várja a művelődni és kikapcsolódni vágyók közönségét a helyszínre.
bővebben
Jazzfesztivál
Jazzfesztivál
Zalakaros, 2023. június 17.
Zalakaroson rendezik a Jazz ünnepet, melynek évről évre egy napot szentelnek a városban, a zenei stílus népszerűsítésére. A Gyógyfürdő tér adja idén is a helyszínt az eseménynek, ahol sok jazz rajongó, kikapcsolódni vágyó ifjú és agg jól érezheti magát.
bővebben
Bagaméri Fesztivál
Bagaméri Fesztivál
Kisújszállás, 2023. június 18.
A kisújszállási feszt tulajdonképpen a település családi napja, így a programok is úgy lesznek összeállítva, hogy bármely korosztály jól érezze magát. Természetesen a programok közül a legtöbb a gyerekeknek szól, így biztosak lehetünk abban, hogy jól fogja magát érezni a
bővebben
Sétatér fesztivál
Sétatér fesztivál
Pécs, 2023. június 21 - 25.
A gesztenyefák árnyékában idén is várja a látogatókat ez a szép város különleges rendezvényére. Nagyszerű gasztro és kulturális programsorozatok várnak az érdeklődőkre, hiszen a régió borászatai mind képviseltetik magukat az eseményen.
bővebben
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
Nagymaros, 2023. június 22 - 26.
A V4 (azaz a Visegrádi Négyek) találkozójának Nagymaros település ad otthont. Az esemény tulajdonképpen egy színházi együttműködés, amely összesen 4 ország művészeit fogja össze.
bővebben
Kaláka Fesztivál
Kaláka Fesztivál
Eger, 2023. június 22 - 25.
Eger a nyári szezonban a fesztiválozóknak kedvez, hiszen ez a feszt is megrendezésre kerül. A különlegesen izgalmas programokkal teli rendezvény bármely korosztálynak kínál minőségi programlehetőségeket.
bővebben
Várszínház Összművészeti Fesztivál
Várszínház Összművészeti Fesztivál
Gyula, 2023. június 22 - augusztus 16.
A városban a gyulai színház ad otthont a különleges rendezvénynek, amelyre az összes korosztályt várják. A nem mindennapi eseménysorozat több héten keresztül várja a látogatókat.
bővebben
Dalünnep - Amatőr Kórusok Fesztiválja
Dalünnep - Amatőr Kórusok Fesztiválja
Keszthely, 2023. június 23 - 24.
A Balaton mellett elterülő város már évek óta megtartja ezt a különleges ünnepet. A közös éneklésé a főszerep pár napon keresztül. Egyházi és világi kórusok lépnek fel, szinte egymást érik a színes programok.
bővebben
Dalföld
Dalföld
Salföld, 2023. június 23 - 25.
Azok, akik éppen a Balaton-felvidéken töltik nyaralásukat, könnyedén ellátogathatnak erre a különleges salföldi rendezvényre, amely művész és művészetkedvelőknek nyújt tartalmas kikapcsolódást a káli medence szívében.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!