193 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Egerszeg fesztivál
Egerszeg fesztivál
Zalaegerszeg, 2023. június 16 - 18.
Nem árt tudni, hogy ez a zalaegerszegi feszt több helyszínen kerül lebonyolítani. A rendezvény évről-évre a népi hagyományokat kívánja feleleveníteni és átadni a fiatalabb korosztály számára.
bővebben
Hidasi Napok Felvidéki Fesztivál
Hidasi Napok Felvidéki Fesztivál
Hidasnémeti, 2023. június 16 - 17.
Egy hagyományos összművészeti programra invitálnak mindenkit a településre, amely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre. A programok kicsiknek és nagyoknak is szólnak, így az egész család kikapcsolódhat.
bővebben
Kortárs Táncfesztivál
Kortárs Táncfesztivál
Kápolnásnyék, 2023. június 16 - 18.
Igazán látványos, többféle stílust bemutató rendezvény várja a táncművészet rajongóit Kápolnásnyéken. A többnapos esemény bevezeti a látogatókat a kortárs tánc világába. Nem csak nézni, tanulni is lehet a táncstílusokat ezen az alkalmon.
bővebben
Fűz-Tér fesztivál
Fűz-Tér fesztivál
Füzesgyarmat, 2023. június 16 - 17.
Miért maradna otthon bárki, ha felvonulhat Füzesgyarmat utcáin egy fúvós zenekar kíséretében és mazsorett botokkal trükköző csoport ölelésében? Egy egész délután rendelkezésére áll a látogatóknak, hogy meghallgassák és megnézzék a bemutatókat.
bővebben
Hangszínhely Fesztivál
Hangszínhely Fesztivál
Miskolc, 2023. június 16 - 18.
A település egy olyan kulturális fúziónak ad otthont, melyet igazán nem érdemes kihagyni! Több napon át tartó zenei és képzőművészeti rendezvénysorozat ez, mely arra hivatott, hogy a művészetkedvelők kicsit más perspektívába helyezzék ismereteiket és nézeteiket.
bővebben
Tamburafesztivál
Tamburafesztivál
Mohács, 2023. június 17.
A tambura hazai fellegvára Mohács, így tartják népzenész körökben is. A jellegzetes muzsika apáról fiúra öröklődik. A hangszert mesterien kell megszólaltatni, így az csak szakavatott kezekbe való. A tambura a Mohácson élő sokácok és szerbek nemzeti hangszere, de
bővebben
Hajdú Napok
Hajdú Napok
Vámospércs, 2023. június 17.
Hajdú-Bihar megye egyik legkedveltebb kulturális eseménye a vámospércsi Hajdúnapok, mely sokak örömére kerül megrendezésre. A rendezvénysorozat több napon át várja a művelődni és kikapcsolódni vágyók közönségét a helyszínre.
bővebben
Jazzfesztivál
Jazzfesztivál
Zalakaros, 2023. június 17.
Zalakaroson rendezik a Jazz ünnepet, melynek évről évre egy napot szentelnek a városban, a zenei stílus népszerűsítésére. A Gyógyfürdő tér adja idén is a helyszínt az eseménynek, ahol sok jazz rajongó, kikapcsolódni vágyó ifjú és agg jól érezheti magát.
bővebben
Bagaméri Fesztivál
Bagaméri Fesztivál
Kisújszállás, 2023. június 18.
A kisújszállási feszt tulajdonképpen a település családi napja, így a programok is úgy lesznek összeállítva, hogy bármely korosztály jól érezze magát. Természetesen a programok közül a legtöbb a gyerekeknek szól, így biztosak lehetünk abban, hogy jól fogja magát érezni a
bővebben
Japán Filmhét
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Budapest, 2023. június 19 - 23.
A japán filmek kedvelői számára az elkövetkező napok felérnek a Kánaánnal. Több napon keresztül kerülnek vetítővászonra különleges japán filmek, melyeket angol és magyar felirattal látnak el, hogy azok is élvezhessék, akik nem beszélik a japán nyelvet.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!