115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Könyv-Bor-Jazz fesztivál
Könyv-Bor-Jazz fesztivál
Balatonfüred, 2023. június 8 - 11.
Balatonfüreden egész napos rendezvénysorozat várja a könyv, a bor és a jazz szerelmeseit. A változatos programok a hosszú hétvégére érkezőknek is kellemes elfoglaltságot kínál.
bővebben
KOSBOR Fesztivál
KOSBOR Fesztivál
Dorog, 2023. június 9 - 10.
A dorogi összművészeti fesztet évről évre megrendezik a városban, amely mindig nagy sikert arat. A térség gasztro eseménye bármely korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Duna Karnevál
Duna Karnevál
Budapest, 2023. június 9 - 17.
A fővárosi rendezvények egyik kiemelkedő kulturális eseményét rendezik meg már több, mint húsz éves múlttal. A programsorozat igazi kulturális kavalkád, ahol a nemzetközi művészeti élvonalból is érkeznek fellépők, művészek.
bővebben
Dömölki Napok
Dömölki Napok
Celldömölk, 2023. június 10.
A celldömölki rendezvényen az egész család jól szórakozhat, hiszen a két templomnál folyamatosan zajlanak az események. Az Árpád-kori templomromnál koncertek és színházi előadások zajlanak, míg az Evangélikus templom és a park a művészetnek ad otthont.
bővebben
Ladikos fesztivál
Ladikos fesztivál
Mecsér, 2023. június 10.
Mecsér a Szigetköz szívében található és itt kerül megrendezésre a Ladikos elnevezésű feszt. A Mosoni-Duna partján egy családias hangulatú rendezvény várja az érkezőket.
bővebben
Magyar Táncfesztivál
Magyar Táncfesztivál
Győr, 2023. június 12 - 16.
A győri rendezvény a határon túlról is vonzza a külföldieket. A táncművészet egyik legnagyobb ünnepe, amely egy teljes héten át megtekinthető programokat kínál.
bővebben
Tricikli Fesztivál
Tricikli Fesztivál
Szeged, 2023. június 13 - 16.
Kedves irodalom és kultúra iránt érdeklődők, nem kell tovább várni, itt van újra az esemény, mely elkalauzolja a látogatókat a költészet varázslatos világába. Hazánk talán leghíresebb egyetemi városában különböző spotokon lesznek elérhetők a programok.
bővebben
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Veszprém, 2023. június 15 - 18.
Veszprémben hamarosan megrendezésre kerül az operett műfaj, valamint Rátonyi Róbert munkásságának kedvelőinek nagy örömére a többnapos operett gála, mely számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra bármely korosztálynak.
bővebben
Hidasi Napok Felvidéki Fesztivál
Hidasi Napok Felvidéki Fesztivál
Hidasnémeti, 2023. június 16 - 17.
Egy hagyományos összművészeti programra invitálnak mindenkit a településre, amely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre. A programok kicsiknek és nagyoknak is szólnak, így az egész család kikapcsolódhat.
bővebben
Fűz-Tér fesztivál
Fűz-Tér fesztivál
Füzesgyarmat, 2023. június 16 - 17.
Miért maradna otthon bárki, ha felvonulhat Füzesgyarmat utcáin egy fúvós zenekar kíséretében és mazsorett botokkal trükköző csoport ölelésében? Egy egész délután rendelkezésére áll a látogatóknak, hogy meghallgassák és megnézzék a bemutatókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!