115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 28 - október 1.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Magdafeszt
Magdafeszt
Debrecen, 2023. október 4 - 10.
A debreceni Csokonai Színház rendezi meg a Szabó Magda debreceni írónő kapcsán létrehozott programsorozatot. A rendezvény célja, hogy az olyan női alkotóknak mutassák be a tehetségét, munkásságát, akik Magdához hasonlóan egyedülálló művészetét kevésbé ismerné a
bővebben
KASZT - Komlói Amatőr Színházi Találkozó
KASZT - Komlói Amatőr Színházi Találkozó
Komló, 2023. október 6 - 8.
Ismét lesz KASZT Komlón, hiszen az idei nyáron is megrendezik a színházi találkozót, melyre amatőr színjátszó együttesek jelentkezését várják. A jelentkező amatőr csapatokról az idén is a fesztiváligazgatója dönt, hogy melyek élhetnek a komlói lehetőséggel.
bővebben
Liszt Fesztivál
Liszt Fesztivál
Gödöllő, 2023. október 14 - 23.
A gödöllői Királyi Kastélyban rendezik a Liszt elnevezésű programsorozatot, mely már több, mint 15 éve kerül megtartásra ébről évre. Ez egy többnapos esemény, ahol koncertekkel várják a zeneszerző munkásságának kedvelőit. A gyönyörű környezet adott a kellemes hangulatú
bővebben
Tanyafeszt
Tanyafeszt
Cserkeszőlő, 2024. augusztus 8 - 11.
Cserkeszőlőn nagy fába vágják a fejszéjüket a szervezők, hiszen megrendezésre kerül a már sokak által ismert szokatlan programsorozat. A rendhagyó többnapos rendezvény évről évre tele van meglepetésekkel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!