115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

ZeneSzüret Fesztivál
ZeneSzüret Fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 7 - 10.
Pécs és a zenei élet egyik legkedveltebb rendezvénysorozata indul útjára ismét. A több éves múlttal rendelkező esemény színes kulturális repertoárral készül az idei évben is. A több napon át tartó színvonalas programok kultúrára, művészetekre igényes érdeklődőket
bővebben
Sváb Zenei Hétvége
Sváb Zenei Hétvége
Villány, 2023. szeptember 8 - 9.
A Baranya megyei Villányban nem csak a borokról mesélnek már, hanem arról a rendezvénysorozatukról is, melynek témája a sváb zeneiség bemutatása, melyre az idén is sort kerítenek a helyiek, sokak nagy örömére, hiszen évről évre nagy látogatottsággal bírnak a programok.
bővebben
Tápiófeszt
Tápiófeszt
Nagykáta, 2023. szeptember 8.
Nagykátán ismét hatalmas ünnepséget szerveznek, melyre bárkit sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápió feszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol több napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.
bővebben
Quasimodo fesztivál
Quasimodo fesztivál
Balatonfüred, 2023. szeptember 8 - 9.
Balatonfüreden idén újból megrendezésre kerül Salvatore Quasimodo tiszteletére a Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála, melyet már 1992 óta évről évre megtartanak a városban. Az olasz költő nemzetközileg is elismert, 1961-ben járt Balatonfüreden, a Tagore sétányon egy
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2023. szeptember 15 - 17.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. Nagyszerű zenék és borélmény várható, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 16 - 24.
Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a
bővebben
Pécsi Napok
Pécsi Napok
Pécs, 2023. szeptember 21 - 24.
Pécs belvárosában ismét készülődik valami, valami ami fellendíti a szürke hétköznapok embereit. Ismét megrendezésre kerül ez az ünnep, ahol minden Pécsről, a pécsiekről és a kultúráról szól, illetve amely összehozza az embereket a kultúrával.
bővebben
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
Székesfehérvár, 2023. szeptember 21 - 23.
Ismét megrendezésre kerül az irodalomkedvelők nagy örömére a FIN rövidítésű rendezvénysorozat. Az elmúlt évek népszerű irodalmi sorozatai, felolvasóestje, irodalmi vetélkedője, könyvbemutatója során indult el a kezdeményezés, ami ezeket az eseményeket összefogja.
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2023. szeptember 22 - 24.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt programsorozatukat.
bővebben
Európai Bordalfesztivál
Európai Bordalfesztivál
Pécs, 2023. szeptember 22 - 24.
Több, mint 20 éve, hogy megrendezésre kerül ez a színvonalas pécsi feszt, mely az évek alatt többször elrepítette a résztvevőket, a betérő vendégeket a bordalok világába. A szeptemberi hétvégén lehetősége van a bordalok kedvelőinek a találkozásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!