103 találat 2023. márc. 19. és 2024. aug. 31. között

Zsolnay Fényfesztivál
Zsolnay Fényfesztivál
Pécs, 2023. július 6 - 9.
Idén újra megnyitja kapuit ez a rendezvény, amely több napon keresztül fényárba borítja a várost. 10.000 négyzetméternyi felületre történik meg a kivetítés, amelyet különleges show műsor kísér.
bővebben
F.A.L.U. Fesztivál
F.A.L.U. Fesztivál
Szilvásszentmárton, 2023. július 6 - 9.
A Somogy megyei község egy nem szokványos rendezvénnyel kápráztatja el a környékbelieket, s várja, hogy még több település csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez. A kulturális programsorozat több művészeti ágat magában foglalja, mint program lehetőséget.
bővebben
Waldorfeszt
Waldorfeszt
Zebegény, 2023. július 6 - 9.
A Dunakanyarban található Zebegény, már évek óta varázslatos környezetet teremt a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók számára. A jelenség neve Waldorfeszt, mely egy szabad, bárki által látogatható, békés környezet. Többnapos esemény, amely sok meglepetést tartogat az
bővebben
Homokháti Sokadalom
Homokháti Sokadalom
Mórahalom, 2023. július 7 - 9.
A Csongrád megyei Mórahalom immár több, mint 15 éve, hogy évről évre megrendezi jól ismert rendezvénysorozatát. A gasztronómiai és kulturális esemény mindig az összes korosztálynak szól.
bővebben
VeszprémFest
VeszprémFest
Veszprém, 2023. július 12 - 16.
A kulturális nagyrendezvény évről évre dinamikusan fejlődik, és különleges programot kínál az igényes zene és művészetkedvelőknek. Világhírű előadók 2002 óta szórakoztatják az érkező vendégeket az eseményen.
bővebben
Cervinus Művészeti Fesztivál
Cervinus Művészeti Fesztivál
Szarvas, 2023. július 13 - 26.
A Békés megyei településen ismét készülődik valami. A többnapos esemény a kultúrára, a művészetekre érzékenyek számára különösen ajánlott. Idén is számtalan összművészeti programmal készülnek a rendezvény szervezői.
bővebben
Ifjúsági Találkozó
Ifjúsági Találkozó
Egerszalók, 2023. július 13 - 16.
Több évtizedes múltja és egyedülálló hangulata idén is várja a találkozóra érkező fiatalokat és a lélekben ifjakat is egyaránt. A meseszép egerszalóki helyszín és a több napos rendezvény sokféle programja magában hordozza az evangélium üzenetét.
bővebben
LÖSZ Fesztivál
LÖSZ Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. július 14 - 15.
A Dél-Alföld kultúrájának és hagyományainak bemutatására megrendezett esemény idén is várja a látogatókat számtalan izgalmas, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programmal. Ezt a hagyományőrző mulatságot a Zöld Szikla Művészet – és természetvédő Alapítvány,
bővebben
Széf Fesztivál
Széf Fesztivál
Szécsisziget, 2023. július 14 - 16.
Számtalan programmal várják a kicsiket és nagyokat ezen a csodálatos hangulatú eseménysorozaton. A fiataloknak tanulni, idősebbeknek nosztalgiázni van lehetősége ezen a néhány napon.
bővebben
Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia
Tokaj, 2023. július 23 - augusztus 4.
Sok éve kerül megrendezésre ez a rendkívüli esemény. A szervezők olyan komolyzenei mesterképzést kínálnak a jelentkezőknek, mely hazánkban szinte páratlan, mindezt egy csodálatos borvidék, Tokaj területén megrendezve.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!