102 találat 2023. márc. 19. és 2024. aug. 31. között

Bodzavirág fesztivál
Bodzavirág fesztivál
Fertőboz, 2023. május 20.
Fertőboz település ad újra otthont a rendezvénynek. Az eseményre a belépés ingyenes. A programok természetesen a bodza körül forognak, de számtalan kísérő program is szórakoztatja az egybegyűlteket.
bővebben
Református Zenei Fesztivál
Református Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. május 25 - 27.
Ebben az évben is megrendezésre kerül a budapesti feszt, amely református zenei kincsünk megóvására jött létre. A szervezők számára kiemelt fontosságú, hogy a jelen és utókor számára is megőrizzük zenei hagyatékunkat.
bővebben
Országos néptáncfesztivál
Országos néptáncfesztivál
Szolnok, 2023. május 26 - 28.
A szolnoki feszt célkitűzése a néptánc együttesek és az alkotók közötti párbeszéd erősítése, méghozzá fórumok keretében. A rendezvény támogatja az egyéni teljesítményt és segít annak beteljesítésében.
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Hévíz, 2023. május 28 - 29.
Hévízen igazi kulturális programok lehetőségével várják az érdeklődőket a pünkösdi ünnepek alatt. Színes esemény, mely több napon át szórakoztató produkciókkal csábítja a közönséget.
bővebben
Kék madár fesztivál
Kék madár fesztivál
Kalocsa, 2023. június 1 - 4.
A Kék Madár Alapítvány évről évre megrendezi a kalocsai fesztet a városban. A színes és egyben nívós rendezvénysorozaton kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. A több napos eseményen koncertek és előadások széles repertoárja vár mindenkire.
bővebben
Városmajori Színházi Szemle
Városmajori Színházi Szemle
Budapest, 2023. június 1 - augusztus 31.
Nyáron sem maradnak színház, színházi előadások, színházi élmények nélkül a színházrajongók. Az idén ismét megrendezik a Városmajori Színházi Szemle nevet viselő kulturális programsorozatot. A változatos előadásokat kínáló rendezvényre bárkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Eleven Tavasz Fesztivál
Eleven Tavasz Fesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 3.
Egy különleges összművészeti fesztre invitálnak minden érkezőt a szervezők. A rendezvény célkitűzése a környék kulturális és társasági életének felpezsdítése. Érdemes felkeresni ezt az izgalmas kulturális programot.
bővebben
Babarc fesztivál
Babarc fesztivál
Babarc, 2023. június 3.
Fergeteges hangulatú utcai rendezvény várja a Baranya megyei községbe érkezőket ezen a hétvégén. Zene és tánc, kézműves kirakodóvásár és látványkonyha mellett kézműves bemutatók várják az eseményre érkezőket.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2023. június 4 - 23.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Országos Diákszínházi Fesztivál
Országos Diákszínházi Fesztivál
Pécs, 2023. június 4 - 11.
A jövő színházi nemzedékének találkozója ez a különleges, nagy múltú esemény, ahol az ország legtehetségesebb diákszínészei mutatkoznak be, és mérettetnek meg a szakértő zsűri előtt számos ismert és népszerű színpadi műfajban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!