102 találat 2023. márc. 19. és 2024. aug. 31. között

Zsidó Kulturális fesztivál
Zsidó Kulturális fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 3 - 11.
A budapesti kulturális programsorozat az eddigi években gyönyörű helyszíneken zajlott, mely ezúttal sem lesz másként. A színvonalas programok évek óta méltán közkedveltek a kilátogatók szempontjából.
bővebben
ZeneSzüret Fesztivál
ZeneSzüret Fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 7 - 10.
Pécs és a zenei élet egyik legkedveltebb rendezvénysorozata indul útjára ismét. A több éves múlttal rendelkező esemény színes kulturális repertoárral készül az idei évben is. A több napon át tartó színvonalas programok kultúrára, művészetekre igényes érdeklődőket
bővebben
Sváb Zenei Hétvége
Sváb Zenei Hétvége
Villány, 2023. szeptember 8 - 9.
A Baranya megyei Villányban nem csak a borokról mesélnek már, hanem arról a rendezvénysorozatukról is, melynek témája a sváb zeneiség bemutatása, melyre az idén is sort kerítenek a helyiek, sokak nagy örömére, hiszen évről évre nagy látogatottsággal bírnak a programok.
bővebben
Quasimodo fesztivál
Quasimodo fesztivál
Balatonfüred, 2023. szeptember 8 - 9.
Balatonfüreden idén újból megrendezésre kerül Salvatore Quasimodo tiszteletére a Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála, melyet már 1992 óta évről évre megtartanak a városban. Az olasz költő nemzetközileg is elismert, 1961-ben járt Balatonfüreden, a Tagore sétányon egy
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2023. szeptember 15 - 17.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. Nagyszerű zenék és borélmény várható, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 16 - 24.
Igazi kulturális program, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl közel tízezer ember érdeklődésére tart számot, korhatár nélkül. Évről évre szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot, ahonnan a résztvevők a
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2023. szeptember 22 - 24.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt programsorozatukat.
bővebben
Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 28 - október 1.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Magdafeszt
Magdafeszt
Debrecen, 2023. október 4 - 10.
A debreceni Csokonai Színház rendezi meg a Szabó Magda debreceni írónő kapcsán létrehozott programsorozatot. A rendezvény célja, hogy az olyan női alkotóknak mutassák be a tehetségét, munkásságát, akik Magdához hasonlóan egyedülálló művészetét kevésbé ismerné a
bővebben
KASZT - Komlói Amatőr Színházi Találkozó
KASZT - Komlói Amatőr Színházi Találkozó
Komló, 2023. október 6 - 8.
Ismét lesz KASZT Komlón, hiszen az idei nyáron is megrendezik a színházi találkozót, melyre amatőr színjátszó együttesek jelentkezését várják. A jelentkező amatőr csapatokról az idén is a fesztiváligazgatója dönt, hogy melyek élhetnek a komlói lehetőséggel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!