230 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2023. május 6.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Gizella Napok
Gizella Napok
Veszprém, 2023. május 7 - 14.
Idén tavasszal ismét Szent István királyunk bajor születésű feleségére, Boldog Gizellára emlékeznek a településen. Köztudott, hogy a város a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, s egyben egyetemi város is.
bővebben
Öt Templom Fesztivál
Öt Templom Fesztivál
Győr, 2023. május 11 - 15.
Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.
bővebben
Bűvös Bábos fesztivál
Bűvös Bábos fesztivál
Veszprém, 2023. május 11 - 14.
A különböző mesék bábokkal való életre keltése egy új dimenzióba helyezi a történeteket. Kézzelfoghatóbbá, átélhetőbbé varázsolja a hallgatóság számára, ráadásul nem csupán szórakoztat, hanem fejleszt is. A bábjáték az érzelmi és értelmi intelligenciára egyaránt
bővebben
Forgórózsa Fesztivál
Forgórózsa Fesztivál
Tatabánya, 2023. május 12 - 14.
A Kárpát medencében élő magyarság archaikus népi kultúráját bemutató programsorozat évről évre különböző tájegységeket mutat be az érdeklődők számára. Ezzel is ablakot nyitva hazánk kultúrájának jobb megismerésére, átélésére.
bővebben
A tánc fesztiválja
A tánc fesztiválja
Veszprém, 2023. május 15 - 21.
Pár napra a kortárs előadóművészeké a főszerep ezen a veszprémi eseményen. 1998 óta évente kerül megrendezésre az egyre népszerűbb kulturális rendezvény.
bővebben
Soproni Bornapok
Soproni Bornapok
Sopron, 2023. május 19 - 21.
Ezt a programot kimondottan azoknak ajánljuk, akik szeretik a finom borokat, főként a környék borait. A borünnep a Fő téren kerül megtartásra és a környező tájak borait kóstolhatják meg a vendégek. Számtalan zenés és szórakoztató program lehetőséggel várnak mindenkit a
bővebben
Kortárs Művészeti Fesztivál
Kortárs Művészeti Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. május 19 - 21.
A koncertek, kiállítások, színpadi, színházi bemutatók különleges helyszíneken, a történelmi belvárostól a Bory-várig több napon át pezsgő élettel, sokasággal töltik meg a tereket.
bővebben
Quadrille Európai Táncfesztivál
Quadrille Európai Táncfesztivál
Szombathely, 2023. május 19.
A vasi megyeszékhelyen rendezik meg ezt a népszerű szombathelyi táncfesztet, amelyen évről-évre egyre több diák vesz részt. Az esemény ötlete a szlovéniai Maribor táncegyüttestől ered. A rendezvény külön érdekessége, hogy a Guinness-rekord nyilvántartásban is szerepel, hiszen
bővebben
Utca Tánc Fesztivál
Utca Tánc Fesztivál
Nagykanizsa, 2023. május 19 - 20.
Mindenki csatolja fel kedvenc tánccipőjét, mert ahhoz, hogy végig tudja ropni Kanizsa utcáin, nagy szükség lesz rá! Ezt az eseménysorozatot mindig hatalmas érdeklődés övezi, így hát a közönség nagy örömére évről évre megrendezésre kerül.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!