62 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Gizella Napok
Gizella Napok
Veszprém, 2023. május 7 - 14.
Idén tavasszal ismét Szent István királyunk bajor születésű feleségére, Boldog Gizellára emlékeznek a településen. Köztudott, hogy a város a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, s egyben egyetemi város is.
bővebben
Református Zenei Fesztivál
Református Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. május 25 - 27.
Ebben az évben is megrendezésre kerül a budapesti feszt, amely református zenei kincsünk megóvására jött létre. A szervezők számára kiemelt fontosságú, hogy a jelen és utókor számára is megőrizzük zenei hagyatékunkat.
bővebben
Országos néptáncfesztivál
Országos néptáncfesztivál
Szolnok, 2023. május 26 - 28.
A szolnoki feszt célkitűzése a néptánc együttesek és az alkotók közötti párbeszéd erősítése, méghozzá fórumok keretében. A rendezvény támogatja az egyéni teljesítményt és segít annak beteljesítésében.
bővebben
Városmajori Színházi Szemle
Városmajori Színházi Szemle
Budapest, 2023. június 1 - augusztus 31.
Nyáron sem maradnak színház, színházi előadások, színházi élmények nélkül a színházrajongók. Az idén ismét megrendezik a Városmajori Színházi Szemle nevet viselő kulturális programsorozatot. A változatos előadásokat kínáló rendezvényre bárkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2023. június 4 - 23.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról és az élmény megszerzéséről.
bővebben
Duna Karnevál
Duna Karnevál
Budapest, 2023. június 9 - 17.
A fővárosi rendezvények egyik kiemelkedő kulturális eseményét rendezik meg már több, mint húsz éves múlttal. A programsorozat igazi kulturális kavalkád, ahol a nemzetközi művészeti élvonalból is érkeznek fellépők, művészek.
bővebben
Tricikli Fesztivál
Tricikli Fesztivál
Szeged, 2023. június 13 - 16.
Kedves irodalom és kultúra iránt érdeklődők, nem kell tovább várni, itt van újra az esemény, mely elkalauzolja a látogatókat a költészet varázslatos világába. Hazánk talán leghíresebb egyetemi városában különböző spotokon lesznek elérhetők a programok.
bővebben
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Veszprém, 2023. június 15 - 18.
Veszprémben hamarosan megrendezésre kerül az operett műfaj, valamint Rátonyi Róbert munkásságának kedvelőinek nagy örömére a többnapos operett gála, mely számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra bármely korosztálynak.
bővebben
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
V4 Fesztivál és Színház Találkozó
Nagymaros, 2023. június 22 - 26.
A V4 (azaz a Visegrádi Négyek) találkozójának Nagymaros település ad otthont. Az esemény tulajdonképpen egy színházi együttműködés, amely összesen 4 ország művészeit fogja össze.
bővebben
Kaláka Fesztivál
Kaláka Fesztivál
Eger, 2023. június 22 - 25.
Eger a nyári szezonban a fesztiválozóknak kedvez, hiszen ez a feszt is megrendezésre kerül. A különlegesen izgalmas programokkal teli rendezvény bármely korosztálynak kínál minőségi programlehetőségeket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner