50 találat 2022. szept. 29. és 2023. aug. 31. között

Őszi fesztivál
Őszi fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 14 - november 14.
Ez az őszi rendezvénysorozat, amely nem csak színvonalas programokkal, hanem szórakoztató kulturális eseményekkel is várja a látogatókat, a régió egyik legnagyobb programsorozata, ahol mindenki számára megtalálható a legjobb előadás, vagy más érdekes elfoglaltság.
bővebben
Gitárfesztivál
Gitárfesztivál
Szeged, 2022. november 17 - 20.
A Pavlovits Dávid gitárművész-zeneszerző által alapított, immáron sokadik alkalommal megrendezésre kerülő szegedi esemény várja az érdeklődőket. A klasszikus gitár az egyik legnépszerűbb hangszer, amely világhírű sztárokat is vonz. Klasszikus koncertek, flamencoestek, jazz
bővebben
Héttorony fesztivál
Héttorony fesztivál
Budapest, 2022. november 18 - 20.
Ez a rendezvénysorozat a környező országok magyar kisebbsége felé nyit, koncertekkel, fényfestészettel, táncházzal, és irodalommal, valamint filmekkel, hogy mindenki megismerhesse ezeket a csodálatos értékeket, amelyek bárki számára elérhetőek.
bővebben
Pannon UniFest
Pannon UniFest
Veszprém, 2022. november 19 - 25.
Az összművészeti fesztet már évek óta megrendezik, így évről évre rengeteg látogató érkezik a helyszínre. A hazai és a nemzetközi fiataloknak lehetőséget nyújt arra, hogy művészeti tudásukat bemutassák a nézőközönségnek.
bővebben
Utcazene fesztivál
Utcazene fesztivál
Zalakaros, 2022. november 19.
Zalakaroson az újonnan épült rendezvényközpont, a Karos Korzó ad otthont egy remek eseménynek, melyhez érdemes csatlakozni. A négy évszakra tervezett épület nem engedi, hogy a közönség ázzon-fázzon, így bátran csatlakozhatnak az érdeklők a zenés programhoz.
bővebben
PagonyFeszt
PagonyFeszt
Budapest, 2022. november 20.
Koncertek, színházi bemutatók, kiállítások és kézműves foglalkozások várják a gyerekeket a budapesti helyszínre. A kicsiknek filmvetítés és lovagi torna is várja.
bővebben
Józsa Mihály vers-, és prózamondó fesztivál
Józsa Mihály vers-, és prózamondó fesztivál
Békéscsaba, 2022. december 3.
A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ szervezi a békéscsabai prózamondó fesztet, mellyel az egykori színművészre emlékeznek. A kulturális programsorozat lehetőséget biztosít az amatőr vers- és/vagy prózamondóknak a bemutatkozásra.
bővebben
Színkavalkád Fesztivál
Színkavalkád Fesztivál
Inárcs, 2022. december 3.
„Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő!”- fogalmazta meg William Shakespeare az Ahogy tetszik című darabjában. S ha kis világunkban nem is hivatásos színész minden nő és férfi, ezen a rendezvényen biztosan a legjobbak lépnek majd színpadra.
bővebben
Balkán Hangja fesztivál
Balkán Hangja fesztivál
Budapest, 2022. december 29.
Az idei évben is megrendezik a fővárosban a Balkán Hangjaként elhíresült kulturális eseménysorozatot. A rendezvényre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak, kis- és nagycsaládokat egyaránt, valamint a balkáni kultúra iránt érdeklődőket.
bővebben
Országos Szólótáncfesztivál
Országos Szólótáncfesztivál
Békéscsaba, 2023. január 13 - 15.
A szakmai berkekben már jól ismert békéscsabai szólótáncverseny két évente kerül megrendezésre, mely sok tehetségnek lehetőséget ad a bemutatkozásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner