33 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 17 - 25.
Igazi kulturális esemény, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl több tízezer ember érdeklődésére tarthat számot, korhatár nélkül. Minden év szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot ahonnan a résztvevők a szépre,
bővebben
Pécsi Napok
Pécsi Napok
Pécs, 2022. szeptember 21 - 25.
Pécs belvárosában ismét készülődik valami, valami ami fellendíti a szürke hétköznapok embereit. Ismét megrendezésre kerül a Pécsi Napok ünnepe, ahol minden a Pécsről, a pécsiekről, a kultúráról szól. Rendezvény, mely összehozza az embereket a kultúrával.
bővebben
Szent Gellért Fesztivál
Szent Gellért Fesztivál
Szeged, 2022. szeptember 22 - október 2.
Több, mint tíz éve már, hogy Szegeden megrendezik a Szent Gellért egyházmegye első püspökéről elnevezett eseményt. A több napon át tartó rendezvény számos programot, meglepetést kínál az érdeklődők számára.
bővebben
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
Székesfehérvár, 2022. szeptember 22 - 24.
Ismét megrendezésre kerül az irodalomkedvelők nagy örömére a FIN rövidítésű rendezvénysorozat. Az elmúlt évek népszerű irodalmi sorozatai, felolvasóestje, irodalmi vetélkedője, könyvbemutatója során indult el a kezdeményezés, ami ezeket az eseményeket összefogja.
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2022. szeptember 23 - 25.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis már évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt
bővebben
ELEVEN Ősz Fesztivál
ELEVEN Ősz Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 23 - 24.
A főváros egy hangulatos és szórakoztató, valamint kulturális programokkal bővített eseménysorozatára hívja a kikapcsolódni vágyókat. A Bartók Béla út felbolydul és átalakul a tematika szerint.
bővebben
Európai Bordalfesztivál
Európai Bordalfesztivál
Pécs, 2022. szeptember 23 - 25.
Több, mint 20 éve, hogy minden évben megrendezésre kerül ez a színvonalas pécsi feszt, mely a sok év alatt többször elrepítette a résztvevőket, a betérő vendégeket a bordalok világába. A szeptemberi hétvégén lehetősége van a bordalok kedvelőinek a találkozásra.
bővebben
Mihály napi Búcsú Kispest
Mihály napi Búcsú Kispest
Budapest, 2022. szeptember 24.
Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak a Kispesti Mihály napi eseményre, mely egész napos kikapcsolódást nyújt a kis és nagycsaládosok számára. Az alkalmat kihasználva bárki jól érezheti magát a kulturális és szórakoztató rendezvényen.
bővebben
Pestext Nemzetközi Irodalmi Fesztivál
Pestext Nemzetközi Irodalmi Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 28 - október 1.
A szervezők elhozzák Budapestre a világirodalmat, megteremtve a hazai íróknak és műfordítóknak a lehetőséget a bemutatkozásra és kapcsolati tőke kiépítésére.
bővebben
Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 29 - október 2.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner