112 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2022. szeptember 10.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2022. szeptember 16 - 18.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. A fesztiválon minőségi zenék és borélmény lesz, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Miénk a város
Miénk a város
Kaposvár, 2022. szeptember 16 - 17.
Somogy megyében az idei évben is megrendezésre kerülő több napos eseményen minden a kaposvári városról szól. A hazaiak méltán büszkék városukra, s ezt mindenkinek be is szeretnék mutatni egy ünnepség keretében.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 17 - 25.
Igazi kulturális esemény, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl több tízezer ember érdeklődésére tarthat számot, korhatár nélkül. Minden év szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot ahonnan a résztvevők a szépre,
bővebben
Ménesi Kulturális Utcabál
Ménesi Kulturális Utcabál
Budapest, 2022. szeptember 17.
Nem szokványos hangulatú, de remek időtöltést kínáló programnak ígérkezik a fővárosban a Ménesi úton megrendezésre kerülő esemény. Csodás épületek, környékbeli művészek és alkotók, tökéletes családi rendezvény várja a környéken járókat.
bővebben
Bartók Feszt
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Budapest, 2022. szeptember 17.
Bartók Béla a magyar zenetörténet egyik legjelentősebb és legmeghatározóbb alakja. Zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, de még zenetanár is volt a Zeneakadémián. Egy ilyen nagyszerű ember megérdemli, hogy az ő nevét viselje egy rangos zenei esemény.
bővebben
Pécsi Napok
Pécsi Napok
Pécs, 2022. szeptember 21 - 25.
Pécs belvárosában ismét készülődik valami, valami ami fellendíti a szürke hétköznapok embereit. Ismét megrendezésre kerül a Pécsi Napok ünnepe, ahol minden a Pécsről, a pécsiekről, a kultúráról szól. Rendezvény, mely összehozza az embereket a kultúrával.
bővebben
Szent Gellért Fesztivál
Szent Gellért Fesztivál
Szeged, 2022. szeptember 22 - október 2.
Több, mint tíz éve már, hogy Szegeden megrendezik a Szent Gellért egyházmegye első püspökéről elnevezett eseményt. A több napon át tartó rendezvény számos programot, meglepetést kínál az érdeklődők számára.
bővebben
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
Székesfehérvár, 2022. szeptember 22 - 24.
Ismét megrendezésre kerül az irodalomkedvelők nagy örömére a FIN rövidítésű rendezvénysorozat. Az elmúlt évek népszerű irodalmi sorozatai, felolvasóestje, irodalmi vetélkedője, könyvbemutatója során indult el a kezdeményezés, ami ezeket az eseményeket összefogja.
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2022. szeptember 23 - 25.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis már évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner