86 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Tápiófeszt
Tápiófeszt
Nagykáta, 2022. szeptember 9 - 10.
Nagykátán ismét nagy ünnepséget szerveznek, melyre minden látogatót sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápió feszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol több napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.
bővebben
Quasimodo fesztivál
Quasimodo fesztivál
Balatonfüred, 2022. szeptember 9 - 11.
Balatonfüreden idén újból megrendezésre kerül Salvatore Quasimodo tiszteletére a Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála, melyet már 1992 óta minden évben megtartanak a városban. Az olasz költő nemzetközileg is elismert, 1961-ben járt Balatonfüreden, a Tagore sétányon egy
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2022. szeptember 16 - 18.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. A fesztiválon minőségi zenék és borélmény lesz, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Ars Sacra Fesztivál
Ars Sacra Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 17 - 25.
Igazi kulturális esemény, mely a fővárosban, országszerte, sőt a határokon túl több tízezer ember érdeklődésére tarthat számot, korhatár nélkül. Minden év szeptember harmadik hetében szervezik meg a 9 napon át tartó kulturális programsorozatot ahonnan a résztvevők a szépre,
bővebben
Ménesi Kulturális Utcabál
Ménesi Kulturális Utcabál
Budapest, 2022. szeptember 17.
Nem szokványos hangulatú, de remek időtöltést kínáló programnak ígérkezik a fővárosban a Ménesi úton megrendezésre kerülő esemény. Csodás épületek, környékbeli művészek és alkotók, tökéletes családi rendezvény várja a környéken járókat.
bővebben
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
FIN - Fehérvári Irodalmi Napok
Székesfehérvár, 2022. szeptember 22 - 24.
Ismét megrendezésre kerül az irodalomkedvelők nagy örömére a FIN rövidítésű rendezvénysorozat. Az elmúlt évek népszerű irodalmi sorozatai, felolvasóestje, irodalmi vetélkedője, könyvbemutatója során indult el a kezdeményezés, ami ezeket az eseményeket összefogja.
bővebben
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál
Fehérvárcsurgó, 2022. szeptember 23 - 25.
A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis már évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt
bővebben
Pestext Nemzetközi Irodalmi Fesztivál
Pestext Nemzetközi Irodalmi Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 28 - október 1.
A szervezők elhozzák Budapestre a világirodalmat, megteremtve a hazai íróknak és műfordítóknak a lehetőséget a bemutatkozásra és kapcsolati tőke kiépítésére.
bővebben
Nemzetközi Könyvfesztivál
Nemzetközi Könyvfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 29 - október 2.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a budapesti program. A nemzetközi könyves világ is jegyzi ezt az eseményt, amely tulajdonképpen egy szakmai és kulturális fórum is egyben. A könyvfeszten kiállított könyvek igény esetén a helyszínen megvásárolhatók.
bővebben
Gyermekbábosok Országos Fesztiválja
Gyermekbábosok Országos Fesztiválja
Eger, 2022. szeptember 30 - október 2.
Egy igazi gyermekprogramra invitálnak mindenkit Eger városába, ahol a gyermekbábosok minden kicsit szeretettel várnak, természetesen szüleikkel együtt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner