126 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Spinoza Zsidó Fesztivál
Spinoza Zsidó Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 8 - 19.
A fővárosban már sokadik alkalommal rendezik meg a kulturális rendezvényt. A Spinoza Színház minden év szeptemberében széles skálán mutatja be a zsidóság kulturális értékeit.
bővebben
ZeneSzüret Fesztivál
ZeneSzüret Fesztivál
Pécs, 2022. szeptember 8 - 11.
Pécs és a zenei élet egyik legkedveltebb rendezvénysorozata indul útjára ismét. A több éves múlttal rendelkező esemény színes kulturális repertoárral készül az idei évben is. A több napon át tartó színvonalas programok minden kultúrára, művészetekre igényes érdeklődőt
bővebben
Sváb Zenei Hétvége
Sváb Zenei Hétvége
Villány, 2022. szeptember 9 - 10.
A Baranya megyei Villányban nem csak a borokról mesélnek már, hanem arról a rendezvénysorozatukról is, melynek témája a sváb zeneiség bemutatása, melyre az idén is sort kerítenek a helyiek, sokak nagy örömére, hiszen évről évre nagy látogatottsággal bír az esemény.
bővebben
Tápiófeszt
Tápiófeszt
Nagykáta, 2022. szeptember 9 - 10.
Nagykátán ismét nagy ünnepséget szerveznek, melyre minden látogatót sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápió feszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol több napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.
bővebben
Foltvarró fesztivál
Foltvarró fesztivál
Veszprém, 2022. szeptember 9 - 11.
A Magyar Foltvarró Céh jóvoltából kerül megrendezésre ez a veszprémi feszt, mely számos szakmai programot kínál az érdeklődők számára.
bővebben
Quasimodo fesztivál
Quasimodo fesztivál
Balatonfüred, 2022. szeptember 9 - 11.
Balatonfüreden idén újból megrendezésre kerül Salvatore Quasimodo tiszteletére a Nemzetközi Költőverseny és Díjkiosztó Gála, melyet már 1992 óta minden évben megtartanak a városban. Az olasz költő nemzetközileg is elismert, 1961-ben járt Balatonfüreden, a Tagore sétányon egy
bővebben
Belvárosi Napok
Belvárosi Napok
Gödöllő, 2022. szeptember 9 - 11.
Szórakoztató és kulturális programokkal búcsúztatja a nyarat a település ezzel a kellemes hangulatú hétvégi eseménnyel. A többnapos kulturális kiruccanás változatos programkínálata minden korosztálynak kínál érdekességeket.
bővebben
Hartyánfeszt
Hartyánfeszt
Újhartyán, 2022. szeptember 10.
A Pest megyei városban gasztronómiai és kulturális rendezvényre készülnek a helyiek. Az újhartyániak minden évben kitesznek magukért ezzel a szórakoztató programmal.
bővebben
Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2022. szeptember 10.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Kerekdomb fesztivál
Kerekdomb fesztivál
Tállya, 2022. szeptember 16 - 18.
Tállya a Zempléni hegységben fekszik, ahol gyönyörű templomok, nemesi kúriák, parasztházak biztosítják a feszt helyszínét. A fesztiválon minőségi zenék és borélmény lesz, így biztosan magas színvonalú esemény várja az érkező vendégeket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner