86 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Bakáts Feszt
Bakáts Feszt
Budapest, 2022. szeptember 2 - 4.
A több napos rendezvényen változatos zenei koncertek, étel és ital, színdarabok, gyerekprogramok, és kortárs képzőművészeti kiállítások is lesznek. Könnyűzene, világzene, komolyzene, opera, de még humor est is várható a széles programkínálatban.
bővebben
Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok
Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok
Kiskőrös, 2022. szeptember 2 - 4.
Bács-Kiskun megyében már jól ismerik a kiskőrösi térséget felemelő eseménnyel előrukkoló rendezvénysorozatot, melyet már több évtizede minden évben megrendeznek. Az idén sem lesz hiány semmiben a több napon át tartó rendezvényen.
bővebben
Arany Napok
Arany Napok
Nagykőrös, 2022. szeptember 2 - 4.
A Pest megyei településen méltó emléket állítanak Arany János munkásságának. A kulturális és egyben szórakoztató rendezvény minden évben nagykőrösi életét eleveníti fel. A belváros utcái teljes átalakuláson mennek keresztül. A felvonuló jelmezesek visszaadják a kor
bővebben
Trilla fesztivál
Trilla fesztivál
Martonvásár, 2022. szeptember 2 - 4.
A Magyar Népdal Napja szellemiségében, a népdal ünnepe kapcsán rendezik meg ezt az egyedülálló programsorozatot. Aki a népdalokat, a népzene és világzene hangulatos világát szereti, annak el kell látogatnia erre a szabadtéri rendezvényre.
bővebben
Pozsonyi Piknik
Pozsonyi Piknik
Budapest, 2022. szeptember 3.
Ez egy színvonalas rendezvénysorozat a fővárosban, mely idén ismét megrendezésre kerül. Az egész napos rendezvényen minden a művészetekről fog szólni.
bővebben
Zsidó Kulturális fesztivál
Zsidó Kulturális fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 4 - 11.
A budapesti kulturális programsorozat az eddigi években gyönyörű helyszíneken zajlott, mely ezúttal sem lesz másként. A színvonalas programok évek óta méltán közkedveltek a kilátogatók szempontjából.
bővebben
Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Szeged, 2022. szeptember 4 - 11.
Szegeden már nagy hagyománya van az őszi kulturális zsidó eseménysorozatnak, melyet újra megtartanak a szervezők. A több, mint tíz éve tartó rendezvény számos meglepetéssel startol el, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.
bővebben
Good Bye Nyár Fesztivál
Good Bye Nyár Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 4.
Nem is lehetne jobb módon búcsút inteni a nyárnak, mint egy hatalmas és fergeteges egész napos rendezvénnyel, ahol lehetősége van a kilátogató közönségnek, hogy az ősz beköszönte előtt egy vidám és napsütéses eseményen kieressze a fáradt gőzt.
bővebben
Spinoza Zsidó Fesztivál
Spinoza Zsidó Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 8 - 19.
A fővárosban már sokadik alkalommal rendezik meg a kulturális rendezvényt. A Spinoza Színház minden év szeptemberében széles skálán mutatja be a zsidóság kulturális értékeit.
bővebben
Sváb Zenei Hétvége
Sváb Zenei Hétvége
Villány, 2022. szeptember 9 - 10.
A Baranya megyei Villányban nem csak a borokról mesélnek már, hanem arról a rendezvénysorozatukról is, melynek témája a sváb zeneiség bemutatása, melyre az idén is sort kerítenek a helyiek, sokak nagy örömére, hiszen évről évre nagy látogatottsággal bír az esemény.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner