126 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Szüreti Napok
Szüreti Napok
Kiskőrös, 2022. szeptember 2 - 4.
Bács-Kiskun megyében már jól ismerik a kiskőrösi térséget felemelő eseménnyel előrukkoló rendezvénysorozatot, melyet már több évtizede minden évben megrendeznek. Az idén sem lesz hiány semmiben a több napon át tartó rendezvényen.
bővebben
Katonazenekari Fesztivál
Katonazenekari Fesztivál
Szolnok, 2022. szeptember 2.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében jól tudják a komolyzene rajongói, hogy a nyár végén minden évben megrendezésre kerül az esemény, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar előadásában.
bővebben
Arany Napok
Arany Napok
Nagykőrös, 2022. szeptember 2 - 4.
A Pest megyei településen méltó emléket állítanak Arany János munkásságának. A kulturális és egyben szórakoztató rendezvény minden évben nagykőrösi életét eleveníti fel. A belváros utcái teljes átalakuláson mennek keresztül. A felvonuló jelmezesek visszaadják a kor
bővebben
Kadarka Helyi Érték Fesztivál
Kadarka Helyi Érték Fesztivál
Hetényegyháza, 2022. szeptember 2 - 3.
Ez egy kulturális rendezvénysorozat, mely a Bács-Kiskun megyei Hetényegyházán kerül megtartásra. A változatos programkínálatból minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére valót, a kicsik és a nagyok egyaránt. Egész napos programokból válogathatnak a kilátogató vendégek.
bővebben
Trilla fesztivál
Trilla fesztivál
Martonvásár, 2022. szeptember 2 - 4.
A Magyar Népdal Napja szellemiségében, a népdal ünnepe kapcsán rendezik meg ezt az egyedülálló programsorozatot. Aki a népdalokat, a népzene és világzene hangulatos világát szereti, annak el kell látogatnia erre a szabadtéri rendezvényre.
bővebben
Kolibri fesztivál
Kolibri fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 3.
A budapesti Kolibri színház a több mint húsz évet megélt rendezvénysorozatát ismét megrendezi. A Jókai téren, valamint a színházban egész napos programkínálat várja a kiérkező látogatókat, mely egy egész napos családi program is lehet.
bővebben
Pozsonyi Piknik
Pozsonyi Piknik
Budapest, 2022. szeptember 3.
Ez egy színvonalas rendezvénysorozat a fővárosban, mely idén ismét megrendezésre kerül. Az egész napos rendezvényen minden a művészetekről fog szólni.
bővebben
Fesztiválkatlan
Fesztiválkatlan
Tokaj, 2022. szeptember 3.
Egyedülálló atmoszférát biztosít hazánk egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíne, ahol a fesztiválszezon során számtalan színes és változatos program várja a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a mesés szépségű Tokaj-Hegyalján.
bővebben
Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Szeged, 2022. szeptember 4 - 11.
Szegeden már nagy hagyománya van az őszi kulturális zsidó eseménysorozatnak, melyet újra megtartanak a szervezők. A több, mint tíz éve tartó rendezvény számos meglepetéssel startol el, ahová minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.
bővebben
Good Bye Nyár Fesztivál
Good Bye Nyár Fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 4.
Nem is lehetne jobb módon búcsút inteni a nyárnak, mint egy hatalmas és fergeteges egész napos rendezvénnyel, ahol lehetősége van a kilátogató közönségnek, hogy az ősz beköszönte előtt egy vidám és napsütéses eseményen kieressze a fáradt gőzt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner