126 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Váli-Völgyi Vigasságok
Váli-Völgyi Vigasságok
Vál, 2022. augusztus 26 - 28.
A Fejér megyében található községben a hagyományokat követve kerül megrendezésre a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére.
bővebben
Vonyarts Folkpart
Vonyarts Folkpart
Vonyarcvashegy, 2022. augusztus 26 - 28.
Zene minden mennyiségben és minden formában. Erre készüljön mindenki, aki ellátogat erre a fantasztikus nép- és világzenei programsorozatra. A népzene és a néptánc a fő mozgatórugója a nyár végi Balaton-parti több napos rendezvénynek.
bővebben
Hangszínhely Fesztivál
Hangszínhely Fesztivál
Miskolc, 2022. augusztus 26 - 27.
A település egy olyan kulturális fúziónak ad otthont, melyet igazán nem érdemes kihagyni! Több napon át tartó zenei és képzőművészeti rendezvénysorozat ez, mely arra hivatott, hogy a művészetkedvelők kicsit más perspektívába helyezzék ismereteiket és nézeteiket.
bővebben
TiszaFeszt
TiszaFeszt
Lakitelek, 2022. augusztus 27.
A Holt-Tisza partján megrendezésre kerülő fesztiválon zenei, kulturális és gasztronómiai programok is várják az érdeklődőket. A vendégszerető házigazdák több napon keresztül gondoskodnak a megfelelő programokról.
bővebben
Bábfesztivál
Bábfesztivál
Szeged, 2022. augusztus 27 - 28.
A városban Kemény Henrik bábművésznek állítanak emléket a rendezvénnyel. A művész több évtizeden keresztül szórakoztatta a gyermekeket, így méltán érdemes arra, hogy emlékét megőrizzük.
bővebben
Hangzó Város Zenei Fesztivál
Hangzó Város Zenei Fesztivál
Kőszeg, 2022. augusztus 27 - 28.
A kőszegiek ismét bebizonyítják, hogy zeneiségük egy városnyi helyet is elfoglal a térképen. A kulturális eseményre bárki ellátogathat, aki szereti a jó muzsikát. A rendezvényre minden évben nagy az érdeklődést.
bővebben
Fúvószenekari Fesztivál
Fúvószenekari Fesztivál
Dunakeszi, 2022. augusztus 27.
Pest megye fúvósai összegyűlnek, hogy igényes szórakozási lehetőséget biztosítsanak a kultúra iránt érdeklődőknek. Ami igazán különlegessé teszi az eseményt, hogy több helyszínen lépnek színpadra, így a város különböző pontjain élvezhetik a koncerteket.
bővebben
Tolna Megye Fesztivál
Tolna Megye Fesztivál
Kölesd, 2022. augusztus 27.
A Tolna megyei Kölesd község ad otthont egy kulturális rendezvénynek, melynek középpontjában a hagyományőrzés áll. Az esemény szervezői arra törekedtek, hogy minél inkább családbarát fesztet tudjanak varázsolni az érkezőknek.
bővebben
Angyalföldi Utcafesztivál
Angyalföldi Utcafesztivál
Budapest, 2022. augusztus 28.
A nyár nem telhet el az Angyalföldi rendezvénysorozat nélkül. Az események több időpontban és több helyszínen zajlanak majd, a program része a Nyáresti Koncertek is, amely gyönyörű környezetben, a Szent István park ősfás, árnyékos, panorámás helyszínén kerül
bővebben
Bakáts Feszt
Bakáts Feszt
Budapest, 2022. szeptember 2 - 4.
A több napos rendezvényen változatos zenei koncertek, étel és ital, színdarabok, gyerekprogramok, és kortárs képzőművészeti kiállítások is lesznek. Könnyűzene, világzene, komolyzene, opera, de még humor est is várható a széles programkínálatban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner