86 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Nemzetközi Fúvós Napok
Nemzetközi Fúvós Napok
Paks, 2022. augusztus 21 - 28.
Igazán hangzatos eseményre invitáljuk most az érdeklődőket. A programsorozat keretében számos ország képviselői, külföldi és hazai zenészek és művészek mutatják be hazájuk, kultúrájuk esszenciáját e remek hangszerek tolmácsolásában.
bővebben
Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál
Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 24 - 28.
A főváros II. kerületének egy különleges rendezvényére invitálunk mindenkit, amely minden nyáron megrendezésre kerül. A Városmajori Szabadtéri Színpadon egymást érik a nagyszerű programok.
bővebben
Kamarazenei fesztivál
Kamarazenei fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 25 - 30.
A kamarazenét minden évben megünneplik a fővárosban. A sokak által kedvelt kamarazene legjobbjait hozzák el a szervezők évről-évre, ezzel is bemutatva, hogy milyen csodálatos a művészeteknek eme ága. Hazai és külföldi kiválóságok egyaránt fellépnek a budapesti eseményen.
bővebben
Várlak fesztivál
Várlak fesztivál
Fülek, 2022. augusztus 25 - 28.
Füleken kerül megrendezésre a több napos kulturális és szórakoztató programsorozat következő eseménye, mely minden évben sokszínű programmal várja a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Arcus Temporum Művészeti Fesztivál
Arcus Temporum Művészeti Fesztivál
Pannonhalma, 2022. augusztus 26 - 28.
A pannonhalmi Főapátságnál ebben az évben is érdemes pár napot eltölteni, hiszen hagyományos művészeti programok széles tárházával várnak minden érkezőt.
bővebben
Váli-Völgyi Vigasságok
Váli-Völgyi Vigasságok
Vál, 2022. augusztus 26 - 28.
A Fejér megyében található községben a hagyományokat követve kerül megrendezésre a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére.
bővebben
Vonyarts Folkpart
Vonyarts Folkpart
Vonyarcvashegy, 2022. augusztus 26 - 28.
Zene minden mennyiségben és minden formában. Erre készüljön mindenki, aki ellátogat erre a fantasztikus nép- és világzenei programsorozatra. A népzene és a néptánc a fő mozgatórugója a nyár végi Balaton-parti több napos rendezvénynek.
bővebben
Hangszínhely Fesztivál
Hangszínhely Fesztivál
Miskolc, 2022. augusztus 26 - 27.
A település egy olyan kulturális fúziónak ad otthont, melyet igazán nem érdemes kihagyni! Több napon át tartó zenei és képzőművészeti rendezvénysorozat ez, mely arra hivatott, hogy a művészetkedvelők kicsit más perspektívába helyezzék ismereteiket és nézeteiket.
bővebben
Bábfesztivál
Bábfesztivál
Szeged, 2022. augusztus 27 - 28.
A városban Kemény Henrik bábművésznek állítanak emléket a rendezvénnyel. A művész több évtizeden keresztül szórakoztatta a gyermekeket, így méltán érdemes arra, hogy emlékét megőrizzük.
bővebben
Hangzó Város Zenei Fesztivál
Hangzó Város Zenei Fesztivál
Kőszeg, 2022. augusztus 27 - 28.
A kőszegiek ismét bebizonyítják, hogy zeneiségük egy városnyi helyet is elfoglal a térképen. A kulturális eseményre bárki ellátogathat, aki szereti a jó muzsikát. A rendezvényre minden évben nagy az érdeklődést.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner