86 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Palkonya Hangja
Palkonya Hangja
Palkonya, 2022. augusztus 11 - 13.
Palkonya a Villányi borvidék egyik legszebb faluja. A település nemcsak a csodálatos természeti adottságairól híres, hanem az évek óta minden évben nyáron megrendezett több napos zenei és gasztronómiai eseményéről is ismert már országszerte.
bővebben
Népek-Ízek Forgataga
Népek-Ízek Forgataga
Bácsalmás, 2022. augusztus 11 - 13.
A sokak által kedvelt bácsalmási rendezvényre minden korosztályt várnak a szervezők. A sokszínűség és a magas színvonal jellemzi ezt a kulturális eseményt.
bővebben
Festetics Parkfesztivál
Festetics Parkfesztivál
Keszthely, 2022. augusztus 11 - 14.
Mesés helyszín vár számtalan különleges és mesebeli programmal minden érdeklődőt e nagyszabású programsorozat keretében. A több napos alkalom reggeltől késő estig látványos és szórakoztató programokat ígér mindenkinek.
bővebben
Margófeszt
Margófeszt
Szentgyörgyvár, 2022. augusztus 11 - 13.
Van, ami sosem megy ki a divatból. Ilyen például az irodalom. Ezért is olyan nagyszerű, hogy megrendezésre kerül ez a szentgyörgyvári esemény. Nem csupán az irodalom, hanem a színház és a zene szerelmeseit is szívesen látják a rendezvényen.
bővebben
TiszaFeszt Zenei és Kulturális Fesztivál
TiszaFeszt Zenei és Kulturális Fesztivál
Lakitelek, 2022. augusztus 12 - 14.
A Holt-Tisza partján megrendezésre kerülő fesztiválon zenei, kulturális és gasztronómiai programok is várják az érdeklődőket. A vendégszerető házigazdák több napon keresztül gondoskodnak a megfelelő programokról.
bővebben
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál
Abaliget, 2022. augusztus 12 - 14.
Abaligeten rendezik ezt a nemzetközi méretet öltő zenei fesztet, amelyre mindenkit várnak a szervezők. A hazai előadók mellett számtalan külföldi előadó is fellép. A közkedvelt bluegrass mellett a folk és a dzsessz zene is elérhető az érdeklődők számára.
bővebben
Zempléni Fesztivál
Zempléni Fesztivál
Sárospatak, 2022. augusztus 12 - 21.
Évről évre egyre többeket érdekel a sárospataki Zemplén napok, így újra megrendezik. A színvonalas fesztiválon operett, opera, színházi és irodalmi előadások,valamint zenés és táncos produkciók is helyet kapnak.
bővebben
Királyi Napok
Királyi Napok
Székesfehérvár, 2022. augusztus 12 - 21.
Több feledhetetlen napot ígér a résztvevőknek ez a Nemzetközi Néptáncos rendezvény, ahol koncertekkel, táncházzal, Páva-gálával, kertmozival készülnek a szervezők, minden korosztály számára igényes népművészeti programokat biztosítva.
bővebben
Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál
Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál
Százhalombatta, 2022. augusztus 12 - 21.
A folklór programok kedvelőinek hívjuk fel figyelmét erre a különleges százhalombattai eseményre, amely a Duna mellett kerül megrendezésre. Itt lesz minden, ami a folklórral kapcsolatos. Néptánc és népzenei találkozó, amely természetesen hagyományőrzés is egyben.
bővebben
Bárka Fesztivál
Bárka Fesztivál
Tolna, 2022. augusztus 12 - 13.
A Duna part közelében rendezik meg ezt az izgalmas eseményt, amely tartalmas programot kínál minden korosztálynak. Itt minden lesz, ami szem szájnak ingere és a kulturális kínálatba belefér.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner