126 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Festetics Parkfesztivál
Festetics Parkfesztivál
Keszthely, 2022. augusztus 11 - 14.
Mesés helyszín vár számtalan különleges és mesebeli programmal minden érdeklődőt e nagyszabású programsorozat keretében. A több napos alkalom reggeltől késő estig látványos és szórakoztató programokat ígér mindenkinek.
bővebben
Zempléni Fesztivál
Zempléni Fesztivál
Sárospatak, 2022. augusztus 12 - 21.
Évről évre egyre többeket érdekel a sárospataki Zemplén napok, így újra megrendezik. A színvonalas fesztiválon operett, opera, színházi és irodalmi előadások,valamint zenés és táncos produkciók is helyet kapnak.
bővebben
Királyi Napok
Királyi Napok
Székesfehérvár, 2022. augusztus 12 - 21.
Több feledhetetlen napot ígér a résztvevőknek ez a Nemzetközi Néptáncos rendezvény, ahol koncertekkel, táncházzal, Páva-gálával, kertmozival készülnek a szervezők, minden korosztály számára igényes népművészeti programokat biztosítva.
bővebben
Summerfest
Summerfest
Százhalombatta, 2022. augusztus 12 - 21.
A folklór programok kedvelőinek hívjuk fel figyelmét erre a különleges százhalombattai eseményre, amely a Duna mellett kerül megrendezésre. Itt lesz minden, ami a folklórral kapcsolatos. Néptánc és népzenei találkozó, amely természetesen hagyományőrzés is egyben.
bővebben
Bárka Fesztivál
Bárka Fesztivál
Tolna, 2022. augusztus 12 - 13.
A Duna part közelében rendezik meg ezt az izgalmas eseményt, amely tartalmas programot kínál minden korosztálynak. Itt minden lesz, ami szem szájnak ingere és a kulturális kínálatba belefér.
bővebben
Balaton Ifjúság Nemzetközi Művészeti Fesztivál
Balaton Ifjúság Nemzetközi Művészeti Fesztivál
Balatonfüred, 2022. augusztus 12.
Balatonfüreden immár több, mint tíz éve már, hogy minden évben megrendezik a több napon át tartó ifjúsági ünnepséget, melyen több hazai és nemzetközi diák mutatkozik be, ad számot tehetségéről a füredi színpadokon a nagyközönség számára.
bővebben
Hétrétország Fesztivál
Hétrétország Fesztivál
Őriszentpéter, 2022. augusztus 12 - 20.
Sok szeretettel vár mindenkit a nyitottságról és a szeretetről szóló programsorozat legújabb eseménye Őriszentpéteren. A rendezvény minden évben szolgál újdonsággal és lehetőséggel. A látogatók mindig visszatérnek, hiszen a színvonalas kulturális feszt maradandó élményeket
bővebben
Művészeti fesztivál
Művészeti fesztivál
Sárospatak, 2022. augusztus 12 - 14.
Igazi kulturális rendezvénysorozat készülődik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sárospatakon. Mindenkit sok szeretettel várnak a művészeti eseményre. A több napos összművészeti programok minden kreatív művészléleknek ideális programlehetőséget kínál.
bővebben
Zalaszentgrót Fesztivál
Zalaszentgrót Fesztivál
Zalaszentgrót, 2022. augusztus 12 - 13.
A Zala megyei település minden évszakban igazi pezsgés nyújt az odalátogatók számára. Kellemes kikapcsolódásra tehet szert, aki ellátogat a sokszínű rendezvényre, mely minden évben jó élményeket kínál a résztvevők számára.
bővebben
Tamási Áron Napok
Tamási Áron Napok
Gyula, 2022. augusztus 12 - 14.
A gyulai Várszínház gondozásában kerül megrendezésre ez a különleges, nemzeti klasszikusok életművét bemutató programsorozat, melynek keretében neves előadóművészek, valamint lelkes diákok színi előadásait tekintheti meg a nagyérdemű.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner