126 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Szeged, 2022. július 29 - augusztus 6.
A több, mint 20 éves múlttal rendelkező szegedi színházi programsorozatot az idén is megrendezik. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak a nagyszabású kulturális eseményre, mely több napon keresztül szórakoztatja a színház szerelmeseit.
bővebben
Debreceni Ünnepi játékok
Debreceni Ünnepi játékok
Debrecen, 2022. augusztus 1 - 15.
Nagyszabású kulturális rendezvénysorozat várja a Debrecenbe érkezőket nyáron, a város számos pontján. A programkínálatban zene, színház és táncelőadások mellett irodalmi és dokumentumfilm estek várják a műértő nagyközönséget.
bővebben
Auer Fesztivál
Auer Fesztivál
Veszprém, 2022. augusztus 2 - 7.
Auer Lipót emlékére kerül megrendezésre ez a veszprémi program. A komolyzenei élet híres főszereplőit hívják el pár napra a városba a szervezők, akik szonáta estet, zongora estet és számos különleges előadást kínálnak az érdeklődőknek.
bővebben
Beach Fesztivál
Beach Fesztivál
Balatonfűzfő, 2022. augusztus 3 - 7.
A nyár egyik legkedveltebb balatonfűzfői programja ebben az évben is várja az érdeklődőket. A Balatont népszerűsítő rendezvény igazi kulturális kavalkád!
bővebben
Kőfeszt
Kőfeszt
Kővágóörs, 2022. augusztus 3 - 8.
A Veszprém megyei Kővágóörsön (Pálköve) az idén is megnyitja kapuit a Kővágóörsi Művészeti Napok és Cseh Tamás emléknap, mely minden nyáron megrendezésre kerül. A sokszínű és változatos kulturális rendezvénysorozat minden kikapcsolódni vágyót sok szeretettel vár
bővebben
Erdélyi Hét
Erdélyi Hét
Gyula, 2022. augusztus 3 - 7.
Az előző évek sikerén felbuzdulva idén nyáron újra megrendezik a színházkedvelők nagy örömére az Erdélyi Hét elnevezésű rendezvényt Gyulán. Egy héten keresztül minden nap más és más erdélyi magyar színház előadásával ismerkedhetnek meg a nézők.
bővebben
Kotta fesztivál
Kotta fesztivál
Hajdúböszörmény, 2022. augusztus 4 - 7.
Pezsgő hangulatú, igazi multikulturális eseményhétvége hívja a fiatalokat és az örök fiatalokat Hajdúböszörményben a nyáron. Több napon át várja a látogatókat ez az országos hírű, színes programokban gazdag találkozó.
bővebben
Gyöngy Folklórfesztivál
Gyöngy Folklórfesztivál
Gyöngyös, 2022. augusztus 5 - 7.
A több napos rendezvénysorozaton több magyar és külföldi együttes is színpadra lép, továbbá számtalan izgalmas programban is bővelkedik. A feszt a nemzeti értékek és hagyományok bemutatására törekszik.
bővebben
Alba Regia Jazz Feszt
Alba Regia Jazz Feszt
Székesfehérvár, 2022. augusztus 5 - 7.
A királyok városa most is szeretettel vár mindenkit az idei fehérvári jazz napok alkalmából. A hazai jazz-funk kedvelőinek mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Ne Bántsd a Magyart Betyáros Családi Hétvége
Ne Bántsd a Magyart Betyáros Családi Hétvége
Pomáz, 2022. augusztus 5 - 7.
Szentendre szomszédságában terül el egy város, amelyet úgy is neveznek: a Pilis-hegység kapuja. Nem másról van szó, mint a híres Pomázról. Ez alkalommal nem magyar táncház, gyermektábor vagy megemlékezés miatt nyílnak ki a kapuk a Magyar Várban, mégis hűen tükrözi a program a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner