100 találat 2022. aug. 11. és 2023. jún. 30. között

Örökség Világzenei fesztivál
Örökség Világzenei fesztivál
Szolnok, 2022. augusztus 18 - 21.
A több napos rendezvényen minden korosztály jól szórakozhat. A szolnoki helyszínen, a nagyszínpadon és a kisszínpadon is folyamatosak a programok, csak ki kell választani, hogy éppen melyik a legérdekesebb az érkezők számára.
bővebben
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
Gyula, 2022. augusztus 19 - 21.
Az egyik legnagyobb és legizgalmasabb néptáncos rendezvény hívogatja és várja a látogatókat. Európa több országából is érkeznek táncegyüttesek, akik egész nap szórakoztatják az egybegyűlteket.
bővebben
Szent István Nap
Szent István Nap
Budapest, 2022. augusztus 19 - 21.
A legjelentősebb nemzeti ünnepünkön az államalapítás előtt tisztelgünk. A főváros számos pontján várják a szervezők a látogatókat, érdeklődőket. Látványos és érdekes programok kínálnak kikapcsolódást városszerte.
bővebben
Roma fesztivál
Roma fesztivál
Kiskunmajsa, 2022. augusztus 20.
A Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsán az idén ismételten megrendezik a programsorozatot, mely minden érdeklődőt sok szeretettel vár. A sokszínű és változatos programkínálattal igazi felejthetetlen pillanatokban lehet része a betérő látogatóknak.
bővebben
Nemzetközi Fúvós Napok
Nemzetközi Fúvós Napok
Paks, 2022. augusztus 21 - 28.
Igazán hangzatos eseményre invitáljuk most az érdeklődőket. A programsorozat keretében számos ország képviselői, külföldi és hazai zenészek és művészek mutatják be hazájuk, kultúrájuk esszenciáját e remek hangszerek tolmácsolásában.
bővebben
Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál
Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 24 - 28.
A főváros II. kerületének egy különleges rendezvényére invitálunk mindenkit, amely minden nyáron megrendezésre kerül. A Városmajori Szabadtéri Színpadon egymást érik a nagyszerű programok.
bővebben
Kamarazenei fesztivál
Kamarazenei fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 25 - 30.
A kamarazenét minden évben megünneplik a fővárosban. A sokak által kedvelt kamarazene legjobbjait hozzák el a szervezők évről-évre, ezzel is bemutatva, hogy milyen csodálatos a művészeteknek eme ága. Hazai és külföldi kiválóságok egyaránt fellépnek a budapesti eseményen.
bővebben
Várlak fesztivál
Várlak fesztivál
Fülek, 2022. augusztus 25 - 28.
Füleken kerül megrendezésre a több napos kulturális és szórakoztató programsorozat következő eseménye, mely minden évben sokszínű programmal várja a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Arcus Temporum
Arcus Temporum
Pannonhalma, 2022. augusztus 26 - 28.
A pannonhalmi Főapátságnál ebben az évben is érdemes pár napot eltölteni, hiszen hagyományos művészeti programok széles tárházával várnak minden érkezőt.
bővebben
Váli-Völgyi Vigasságok
Váli-Völgyi Vigasságok
Vál, 2022. augusztus 26 - 28.
A Fejér megyében található községben a hagyományokat követve kerül megrendezésre a térség egyik legkedveltebb néptánc vigassága. A hagyományőrzők, a Bíbor Néptánccsoport szervezésében a már jól ismert precizitással ügyelnek a szórakoztatás minőségére.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner