Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál 2024

Fehérvárcsurgó - 2024. szeptember 27 - 29.

A Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál 2024. szeptember 27 - 29. között kerül megrendezésre. A Fejér megyében található község már elterjedt a komoly zene rajongók körében, ugyanis évek óta vissza-vissza járnak a vonósnégyesre az érdeklődők. A fehérvárcsurgóiak az idén is megrendezik az Európai Vonósnégyes, azaz Quartettissimo-névre elkeresztelt programsorozatukat.

A több napot a muzsikának szentelők körében igazi kuriózum az európai szinteket bemutató programkínálat. Hagyománynak számít, hogy ezen az eseményen a külföldi és a hazai vonósnégyes tehetségek egyaránt bemutatkozhatnak, valamint a magyar iskolák diákjai is számot adhatnak a tudásukról.

A koncertek mellett, a hangszerkiállításokat is meg lehet tekinteni, ahol a vonósnégyesek hangszerei kerülnek bemutatásra a kilátogató vendégek számára. Minden kedves zenerajongót sok szeretettel várnak a mesés környezetű fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban. Kellemes és színvonalas kikapcsolódás várható, mely élményekkel gazdagítja a közönség tagjait.

Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!