Quadrille Európai Táncfesztivál 2024

Szombathely - 2024. május 17.

A Quadrille Európai Táncfesztivál 2024. május 17. napon kerül megrendezésre. A vasi megyeszékhelyen rendezik meg ezt a népszerű szombathelyi táncfesztet, amelyen évről-évre egyre több diák vesz részt. Az esemény ötlete a szlovéniai Maribor táncegyüttestől ered. A rendezvény külön érdekessége, hogy a Guinness-rekord nyilvántartásban is szerepel, hiszen ez a legnagyobb egy időben előadott szinkrontánc a kategóriában.

A programsorozat mindig az érettségizők tiszteletére kerül megrendezésre. A látványos táncot egyre több látogató kíséri figyelemmel, hiszen olyan hangulatot teremt, amely nem sok hasonló programról mondható el. A Közép- és Kelet Európai városokban egyazon időpontban kezdik el a táncot a diákok azért, hogy érettségiző diáktársaik és a látogatók egy óriási élménnyel gazdagodjanak.

A rendezvénynek Magyarországon a település főtere ad otthont, amely biztosítja mind a résztvevőknek, mind az odalátogatóinak a tökéletes élményt. 2010-ben már 32 416 diák csatlakozott a táncoló tömeghez, így „a legnagyobb szinkrontánc”- ként is bekerült a Guinness Rekordok könyvébe. A programot mindazoknak ajánljuk, akik kedvelik a lendületes és látványos programokat és a táncos forgatagot.

Kapcsolódó Youtube videó:

Quadrille Európai Táncfesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!