2022. január 29., szombat

Nemzetközi Kulturális Fesztivál 2022 Csernely

Nemzetközi Kulturális Fesztivál Csernely 2022
  • Bemutatkozás
  • Program
Nemzetközi Kulturális Fesztivál
Csernely,
A Csernely Nemzetközi Kulturális Fesztivál a zene, tánc, színház, film, alkotó művészet, kézműves alkotások, gasztronómia bemutatásával színes programokat vonultat fel a V4 országok bevonásával. 2019-ben egy különleges nappal kezdődik a program, hisz augusztus 15-én pontosan 50 éves évfordulója lesz a WOODSTOCK FESTIVAL-nak.
Ez alkalomból hazai és külföldi előadók tiszteletet adva az akkori zenészeknek, eljátszanak sok-sok dalt Richie Havenstől, Janis Joplintől, Joan Baeztől, Credence Clearwater Revivaltől, Jefferson Airplanetől, Crosby, Stils, Nash and Youngtól, Joe Cockertől, Jimi Hendrixtől és sok más fellépő akkori előadásából.

Szálláslehetőségek a 4 csillagos szállodától, panziókon át a sátrazásig biztosított. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekes családok is biztonságban, kulturált körülmények között tölthessék a közös szabadságukat.

A gyönyörű táj adottságait kihasználva gyalogos és kerékpár túrákat is szervezünk. Cégek számára különleges csapatépítő programokat ajánlunk kiegészítő foglalkozásként. Motoros klubok számára pedig a csodálatos környezetben megrendezendő találkozó lehetőségét kínáljuk.

Elkezdtük a jegyek értékesítését és kedvezményes árakon 2018. év végéig lehet jegyeket vásárolni. A fesztivál ideje alatt Csernely kinyitja kapuit a látogatók számára, de a legtöbb program megtekintéséhez belépőjeggyel kell rendelkezni. Azok, akik előbb vásárolnak jegyet, azok nem cask olcsóbban vehetik meg a belépőjüket, de sokkal nagyobb esélyük lesz előzetesen helyet foglalni a kiválasztott programokra.

Augusztus 17., 18., 19. napokon a V4 Fest keretein belül, a környező országok fellépőivel kiegészülve terveztük meg a programjainkat.

A programok folyamatosan bővülnek új előadókkal, amit a belépő jeggyel már rendelkezők javaslatai befolyásolhatnak. Legyen ez a fesztivál a Te fesztiválod! Javasolj előadót és programot! Augusztus 20-án pedig tartalmas műsorokkal színesítve szeretnénk megünnepelni a Nemzeti Ünnepünket, amit tűzijátékkal zárunk.

Tölts velünk 6 napot, szeretettel várunk!
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2022. Minden jog fenntartva.