Japán Filmhét 2023

Budapest - 2023. június 19 - 23.

A Japán Filmhét 2023. június 19 - 23. között kerül megrendezésre. A japán filmek kedvelői számára az elkövetkező napok felérnek a Kánaánnal. Több napon keresztül kerülnek vetítővászonra különleges japán filmek, melyeket angol és magyar felirattal látnak el, hogy azok is élvezhessék, akik nem beszélik a japán nyelvet.

A repertoárban szerepelnek megható történetek, kalandok, s az élet okozta nehézségékkel való küzdelmeket megjelenítő filmek is. A japán filmeknek van egy különleges bája, valami egyedisége és mélysége, mely más nemzetiségek által készített mozifilmekben nem található meg. A japán filmekben nem csak egy történetet láthat a közönség, hanem megismerheti a kissé zárkózott japán emberek csodálatraméltó kultúráját is.

Aki kíváncsi erre a különleges élményre, melyet csak a felkelő nap országának mozifilmjei képesek nyújtani, vásárolja meg időben a belépőjét! A filmvetítésre a jegyeket a mozi jegypénztárában, valamint online felületen is egyszerűen beszerezheti az érdeklődő közönség.

Japán Filmhét 2023 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!