Cseh Filmkarnevál 2024

Budapest - 2024. február 21 - 25.

A Cseh Filmkarnevál 2024. február 21 - 25. között kerül megrendezésre. A kétszeres Oscar-díjas Milos Forman tiszteletére rendezték meg fővárosunkban az első fesztet, mely azóta is évről évre töretlen lendülettel zajlik. Február pedig egy kiváló hónap a megrendezésre, hiszen Milos is februári születésű.

Akik valami különlegesre vágynak a Hollywood által tömegszámra gyártott filmek helyett, azoknak mindenképpen itt a helyük. A rendezvénysorozaton nem elcsépelt színészek láthatók a vásznon, hanem olyan tehetségek, akik a filmipar teljesen más arcát képesek megmutatni. A dráma, a szerelem, a pszichológia, a humor, a vallás és még számos izgalmas és érdekes témakör elevenedik meg a kamerák előtt, de nem a már jól ismert stílusban, hanem egy sokkal művészibb vonalon keresztül.

Az esemény több napon át tart, s a szervezőcsapat azokra is gondolt, akik valamilyen sajnálatos okból kifolyólag nem élvezhetik a filmbemutatókat személyesen. Számukra más alternatívát kínálnak, hogy mégis részesei lehessenek a programnak. A programösszesítő napokra lebontva megtalálható az interneten, továbbá a jegyvásárlás is lehetséges online módon. Senki ne habozzon, jöjjön el és élvezze a filmművészet utánozhatatlan cseh remekeit!

Kapcsolódó Youtube videó:

Cseh Filmkarnevál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!