66 találat 2024. jún. 26. és 2024. nov. 30. között

Artúr Napok fesztivál
Artúr Napok fesztivál
Szerencs, 2024. augusztus 23.
Valódi bulihangulat uralkodik ezen a szerencsi artur napok rendezvénysorozaton. Ez a több napos könnyűzenei esemény látványos programokkal, helyi és sztárfellépőkkel, változatos zenei repertoárral várja az ide látogatókat.
bővebben
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szeged, 2024. augusztus 28 - 31.
Ez az egyik legnagyobb múltú feszt ma Magyarországon, amely természetesen Szegeden kerül megszervezésre. A nyári rendezvényre már most érdemes a jegyeket megvásárolni, hiszen villámgyorsan elkelnek.
bővebben
Tábor fesztivál
Tábor fesztivál
Alsóörs, 2024. augusztus 28 - 31.
Hazánk egyik legnagyobb zenei eseménye az összes rock rajongót várja a hazai rock és metál zene nagyágyúival. Az alsóörsi rendezvényen garantáltan adott a jó hangulat, szóval sör, szerelem és a halhatatlan rock’n’roll!
bővebben
Jazz és borfesztivál
Jazz és borfesztivál
Szentendre, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Hangulatos ünnepségre készülnek Szentendrén, mely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a városban. A napokon át tartó ünnepélyes program, mediterrán jellegével igazi kikapcsolódást nyújt a bor és szőlő kedvelő vendégeknek.
bővebben
Sitkei Rockfesztivál
Sitkei Rockfesztivál
Sitke, 2024. augusztus 30 - 31.
A rock zene kedvelőit egy nem mindennapi programra invitálják. Egy különleges hard-rock zenei esemény ez, amelyen bárki részt vehet ezen a nyáron is.
bővebben
Roxiget - Rockzenei Fesztivál
Roxiget - Rockzenei Fesztivál
Szigetszentmiklós, 2024. augusztus 31.
A már sokadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen tehetségkutató versenyek zajlanak. A sokak által kedvelt szabadtéri rendezvény lehetőségen sok résztvevőre számítanak a szervezők, így érdemes időben a helyszínre érkezni.
bővebben
Érdi Jazz fesztivál
Érdi Jazz fesztivál
Érd, 2024. szeptember 12 - 15.
Jazz zene idén is várható Érden. Itt minden a dzsezz körül forog, így a zenei műfaj kedvelőit várják a nagyszabású programra. Nem mindennapi előadásokra van kilátás: számtalan új hangzásvilágú, ritmusos, dallamos zene.
bővebben
Puttonyos Fesztivál
Puttonyos Fesztivál
Paks, 2024. szeptember 13 - 15.
Évről évre megrendezik a település egyik legkedveltebb eseményét. Igazi fergeteges őszindító bulira várják a vendégeket a helyiek. A nagyszerű élményeket jelentő rendezvény egy olyan program lehetőségekkel tarkított feszt, mely az egész város számára nyújt kikapcsolódási
bővebben
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaj, 2024. szeptember 13 - 15.
Tokaj város ad otthont ennek a különleges rendezvénynek, ahol éjjel nappal az utcán hallgathatjuk az utcazenészek előadásait. Az utcazene sokak számára különleges hangulatával az év egyik kiemelkedő eseményeként a legnagyobb élményt nyújtja.
bővebben
PeronMusic Tehetségkutató Fesztivál
PeronMusic Tehetségkutató Fesztivál
Tatabánya, 2024. szeptember 21.
Már több, mint 20 éve kerül megtartásra a tatabányai tehetségkutató feszt, melyre feltörekvő fiatalokat várnak a szervezők. Az esemény kiugró lehetőséget biztosít a bemutatkozásra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!