66 találat 2024. jún. 26. és 2024. nov. 30. között

Blues Fesztivál
Blues Fesztivál
Lábatlan, 2024. július 11 - 13.
Ezen a nyáron is hívja a blues zene kedvelőit a város, hiszen a több napos fesztre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, így belépőjegy váltása nem szükséges.
bővebben
Szezonnyitó JazzFiesta
Szezonnyitó JazzFiesta
Balatongyörök, 2024. július 11.
Igényes programokkal, koncertekkel várják a zenekedvelőket a szervezők a balatongyöröki helyszínre. A jazz kedvelőinek mindenképpen a Balatonnál van a helyük ezen a különleges rendezvényen.
bővebben
New Orleans Jazz Fesztivál
New Orleans Jazz Fesztivál
Siófok, 2024. július 12 - 14.
Idén sem marad igazi vérpezsdítő déli zene, dixie és ragtime nélkül a Balaton partja, ugyanis újra megrendezésre kerül a tradicionális jazz legnagyobb hazai fesztje és seregszemléje.
bővebben
MotoRock Fesztivál
MotoRock Fesztivál
Nagyatád, 2024. július 12 - 14.
A Somogy megyei Nagyatádon ismét beindulnak a motorok és a motorosok, no meg persze a rockerek. A hagyománynak számító rendezvényről senki sem hiányozhat, aki szereti a kétkerekű járgányokat. Színes programkínálattal várnak mindenkit az idei találkozóra.
bővebben
Ultra Color Festival
Ultra Color Festival
Siófok, 2024. július 13.
Ha unod az egyhangúságot és a szürkeséget, akkor ez a siófoki esemény egyértelműen neked való. Ha a színek megszállottja vagy, itt biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz kitűnni a tömegből, viszont a színek erejével kifejezheted magad.
bővebben
Fehértone Fesztivál
Fehértone Fesztivál
Kunfehértó, 2024. július 17 - 21.
Régen sörös, ma már zenés eseménysorozat. A sokoldalú és ezáltal sokszínű program minden lehetőséget megad a kikapcsolódni vágyóknak, így kár volna ezúttal is kihagyni.
bővebben
East Fest
East Fest
Mezőtúr, 2024. július 17 - 20.
Egy hatalmas árnyékos ligetben kerül megrendezésre a feszt, ahol rertro strand és természetesen teljes programkavalkád várja az érkezőket. A magyar könnyűzenei élet neves előadói szórakoztatják az érdeklődőket.
bővebben
Terra Kontra Fesztivál
Terra Kontra Fesztivál
Felsőtárkány, 2024. július 18 - 21.
A Bükk nyugati kapujaként emlegetett Felsőtárkány újra vendégül látja a szórakozni vágyó fiatalokat és időseket. Egy családias hangulatú zenei esemény vár mindenkit, aki szeretne kiszakadni egy kicsit és a természetben élvezni a nyári nap melegét.
bővebben
Várudvar fesztivál
Várudvar fesztivál
Szigliget, 2024. július 18.
A rendezvény elsősorban a zenéről szól, ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy a jó zenéhez finom falatok is dukálnak, így az eseményre látogatók nem csak a talp alá valót kapják meg, hanem ízletes street food különlegességeket is kóstolhatnak!
bővebben
AlteRába Fesztivál
AlteRába Fesztivál
Körmend, 2024. augusztus 19 - 20.
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően ez az év sem telhet el a különleges rendezvény nélkül. A városba látogatókat izgalmas és színvonalas programok várják, amelyek között számtalan zenei koncert is található.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!