66 találat 2024. jún. 26. és 2024. nov. 30. között

Balaton Sound
Balaton Sound
Zamárdi, 2024. július 3 - 6.
Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket évről évre a magyar tenger partján. Európa legnépszerűbb vízparti
bővebben
Utcazenészek Versenye
Utcazenészek Versenye
Eger, 2024. július 3 - 7.
A játékos vetélkedők, a különleges zenei kínálat és a fergeteges fesztiválhangulat mindenkit magával ragad. Az ország több részéből is éreznek a fesztiválra látogatók, ezért szükségszerű a helyszínre időben érkezni.
bővebben
Duna-Part Feszt
Duna-Part Feszt
Ráckeve, 2024. július 4 - 6.
A zenei programsorozatok közül igazán kiemelkedőnek ígérkezik ez a nyári rendezvény. Idilli környezetben, a Savoyai-kastély parkjában számos hazai zenekar és előadó biztosítja a fergeteges hangulatot a nagyérdemű közönségnek.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Gödöllő, 2024. július 6.
Az utcazene kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének bemutatkozni a nagyközönség előtt. Ez a fajta előadásmód jelentősen más, mint egy színpad közepén állni. Nem igényel effekteket, fényeket vagy bármilyen díszletet, csak a zenészek kellenek és hangszereik ahhoz,
bővebben
ÉTER Fesztivál
ÉTER Fesztivál
Eger, 2024. július 6.
Az egri Éter Plusz Tehetségkutató feszten a verseny mellett szakmai konferencia is megrendezésre kerül. Az országból különböző pontjairól és a határon túlról is érkeznek nevezések, így a program fergetegesnek ígérkezik.
bővebben
Jazz és a Bor fesztiválja
Jazz és a Bor fesztiválja
Balatonboglár, 2024. július 10 - 13.
A Balaton déli partján újra mindenkit vár a már megszokott program. A nyár a fesztek ideje, amik itt sem maradhatnak el. Az összes korosztály számára ajánljuk ezt a különleges rendezvényt.
bővebben
Bánkitó fesztivál
Bánkitó fesztivál
Bánk, 2024. július 10 - 13.
A bánki feszt sokszínűségét évek óta megtapasztalhatják az érkező fesztiválozók. Progresszív és kortárs zenei, civil, valamint kulturális, illetve színházi programok is lesznek a programkínálatban.
bővebben
EFOTT Fesztivál
EFOTT Fesztivál
Sukoró, 2024. július 10 - 14.
Egy nyár sem telhet el ezen egyik legnagyobb hazai feszt nélkül, amelyre leginkább a fiatalabb korosztályt várják a szervezők. A Velencei-tó partja benépesül pár napra, így akár a barátokkal együtt is ki lehet látogatni a helyszínre.
bővebben
Katlan fesztivál
Katlan fesztivál
Tárnok, 2024. július 11 - 14.
A Tárnoki Kőfejtő csarnoka ismét koncertteremmé változik és várja az underground zenét kedvelők táborát. Mivel az extravagáns helyszín miatt a résztvevők száma korlátozott, aki szeretne ezen a lenyűgöző zenei élményben részt venni, gyorsan foglalja le a jegyeit!
bővebben
Viharsarki Rock fesztivál
Viharsarki Rock fesztivál
Békéscsaba, 2024. július 11 - 14.
Egy zúzós program van készülőben a nyári szezon közepére időzítve. A hazai rock bandák nagyjai mind jelen lesznek, hogy őrült hangulatot csináljanak a résztvevők számára. A szervezők hatalmas helyszínt biztosítanak az eseménynek, így a tombolás mellett akad hely kempingezni
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!