67 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Puttonyos Fesztivál
Puttonyos Fesztivál
Paks, 2024. szeptember 13 - 15.
Évről évre megrendezik a település egyik legkedveltebb eseményét. Igazi fergeteges őszindító bulira várják a vendégeket a helyiek. A nagyszerű élményeket jelentő rendezvény egy olyan program lehetőségekkel tarkított feszt, mely az egész város számára nyújt kikapcsolódási
bővebben
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaj, 2024. szeptember 13 - 15.
Tokaj város ad otthont ennek a különleges rendezvénynek, ahol éjjel nappal az utcán hallgathatjuk az utcazenészek előadásait. Az utcazene sokak számára különleges hangulatával az év egyik kiemelkedő eseményeként a legnagyobb élményt nyújtja.
bővebben
UH Fest - Ultrahang fesztivál
UH Fest - Ultrahang fesztivál
Budapest, 2024. október 7 - 13.
Ősszel rendezik a fővárosban a zenei élet egyik legkísérletezőbb és legeredetibb eseményét. A budapesti feszt több helyszínen kerül lebonyolításra. A főszerepben az underground áll, valamint a megszokottól szokatlanabb ízlésvilág kap teret.
bővebben
Hódstock Fesztivál
Hódstock Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2024. október 11 - 13.
Csongrád megyében ismét dübörög majd a zene a következő ungerground eseményen. A fergeteges feszt több napon át nyújt szórakozási lehetőséget a zenét kedvelők közönségének magas színvonalon, ahogy az már lenni szokott.
bővebben
Budapest Showcase Hub - BUSH Fesztivál
Budapest Showcase Hub - BUSH Fesztivál
Budapest, 2024. november 6 - 8.
A zenei szakma egyik legnagyobb találkozója. Itt találkoznak a zenészek, kiadók, a sajtó és a zenei szakemberek. Ez a budapesti showcase konkrétan a Kelet-Európai országokat öleli fel. A rendezvény célja hogy együttműködést generáljon a régió országai között.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Szombathely, 2024. november 23.
Ezen a napon a retro-zene kapja a központi szerepet a hazai előadók nagy slágereit felvonultatva. Ez egy fergetegesen jó retro buli, amely felhőtlen és kellemes szórakozást biztosít mindenki számára, aki szeretne a retró zenére táncolni vagy bulizni egy igazán jót.
bővebben
Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál
Boogiefeszt - Boogie Woogie Fesztivál
Győr, 2024. november 29 - 30.
A boogie woogie egy zenei stílus és egy tánc elnevezése. Főként a blues, a country, valamint a western zenei műfajok szolgálnak alapjául ennek a stílusnak. Rendkívül hangulatos, vidám dallamok jellemzik, a tánc pedig nagyon látványos és pörgős.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!