67 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Ultra Color Festival
Ultra Color Festival
Siófok, 2024. július 13.
Ha unod az egyhangúságot és a szürkeséget, akkor ez a siófoki esemény egyértelműen neked való. Ha a színek megszállottja vagy, itt biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz kitűnni a tömegből, viszont a színek erejével kifejezheted magad.
bővebben
Fehértone Fesztivál
Fehértone Fesztivál
Kunfehértó, 2024. július 17 - 21.
Régen sörös, ma már zenés eseménysorozat. A sokoldalú és ezáltal sokszínű program minden lehetőséget megad a kikapcsolódni vágyóknak, így kár volna ezúttal is kihagyni.
bővebben
East Fest
East Fest
Mezőtúr, 2024. július 17 - 20.
Egy hatalmas árnyékos ligetben kerül megrendezésre a feszt, ahol rertro strand és természetesen teljes programkavalkád várja az érkezőket. A magyar könnyűzenei élet neves előadói szórakoztatják az érdeklődőket.
bővebben
Terra Kontra Fesztivál
Terra Kontra Fesztivál
Felsőtárkány, 2024. július 18 - 21.
A Bükk nyugati kapujaként emlegetett Felsőtárkány újra vendégül látja a szórakozni vágyó fiatalokat és időseket. Egy családias hangulatú zenei esemény vár mindenkit, aki szeretne kiszakadni egy kicsit és a természetben élvezni a nyári nap melegét.
bővebben
Várudvar fesztivál
Várudvar fesztivál
Szigliget, 2024. július 18.
A rendezvény elsősorban a zenéről szól, ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy a jó zenéhez finom falatok is dukálnak, így az eseményre látogatók nem csak a talp alá valót kapják meg, hanem ízletes street food különlegességeket is kóstolhatnak!
bővebben
AlteRába Fesztivál
AlteRába Fesztivál
Körmend, 2024. augusztus 19 - 20.
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően ez az év sem telhet el a különleges rendezvény nélkül. A városba látogatókat izgalmas és színvonalas programok várják, amelyek között számtalan zenei koncert is található.
bővebben
Jam Jazz Fesztivál
Jam Jazz Fesztivál
Dunakeszi, 2024. július 20 - 21.
A jazz rajongói már jól ismerik a jeles eseményt, hiszen a nyár egyik legfelkapottabb zenei és szórakoztató rendezvénye, mely több napon át várja a résztvevőket. Évről évre nagy meglepetésre számíthatnak az érdeklődők.
bővebben
Reggae Camp
Reggae Camp
Lakitelek, 2024. július 23 - 27.
Ezen a nyáron is hívogat mindenkit a különleges esemény, amely a tavalyi évben is nagy sikert aratott. A fürdő területén megrendezett programok különleges szórakozást ígérnek.
bővebben
Campus Fesztivál
Campus Fesztivál
Debrecen, 2024. július 24 - 28.
A nagyerdei esemény évről-évre rengeteg fiatal kedvence. Számtalan zenekar lép fel a különféle debreceni helyszíneken, így éjjel nappal garantált a szórakozás.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
A város egy pár napra a veszprémi utcai fesztiválnak ad otthont, amely több helyszínen is debütál. A fesztiválon több külföldi együttes is fellép, valamint a látogatók a legjobb utcazenészre is szavazhatnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!