67 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

ÉTER Fesztivál
ÉTER Fesztivál
Eger, 2024. július 6.
Az egri Éter Plusz Tehetségkutató feszten a verseny mellett szakmai konferencia is megrendezésre kerül. Az országból különböző pontjairól és a határon túlról is érkeznek nevezések, így a program fergetegesnek ígérkezik.
bővebben
Jazz és a Bor fesztiválja
Jazz és a Bor fesztiválja
Balatonboglár, 2024. július 10 - 13.
A Balaton déli partján újra mindenkit vár a már megszokott program. A nyár a fesztek ideje, amik itt sem maradhatnak el. Az összes korosztály számára ajánljuk ezt a különleges rendezvényt.
bővebben
Bánkitó fesztivál
Bánkitó fesztivál
Bánk, 2024. július 10 - 13.
A bánki feszt sokszínűségét évek óta megtapasztalhatják az érkező fesztiválozók. Progresszív és kortárs zenei, civil, valamint kulturális, illetve színházi programok is lesznek a programkínálatban.
bővebben
EFOTT Fesztivál
EFOTT Fesztivál
Sukoró, 2024. július 10 - 14.
Egy nyár sem telhet el ezen egyik legnagyobb hazai feszt nélkül, amelyre leginkább a fiatalabb korosztályt várják a szervezők. A Velencei-tó partja benépesül pár napra, így akár a barátokkal együtt is ki lehet látogatni a helyszínre.
bővebben
Katlan fesztivál
Katlan fesztivál
Tárnok, 2024. július 11 - 14.
A Tárnoki Kőfejtő csarnoka ismét koncertteremmé változik és várja az underground zenét kedvelők táborát. Mivel az extravagáns helyszín miatt a résztvevők száma korlátozott, aki szeretne ezen a lenyűgöző zenei élményben részt venni, gyorsan foglalja le a jegyeit!
bővebben
Viharsarki Rock fesztivál
Viharsarki Rock fesztivál
Békéscsaba, 2024. július 11 - 14.
Egy zúzós program van készülőben a nyári szezon közepére időzítve. A hazai rock bandák nagyjai mind jelen lesznek, hogy őrült hangulatot csináljanak a résztvevők számára. A szervezők hatalmas helyszínt biztosítanak az eseménynek, így a tombolás mellett akad hely kempingezni
bővebben
Blues Fesztivál
Blues Fesztivál
Lábatlan, 2024. július 11 - 13.
Ezen a nyáron is hívja a blues zene kedvelőit a város, hiszen a több napos fesztre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, így belépőjegy váltása nem szükséges.
bővebben
Szezonnyitó JazzFiesta
Szezonnyitó JazzFiesta
Balatongyörök, 2024. július 11.
Igényes programokkal, koncertekkel várják a zenekedvelőket a szervezők a balatongyöröki helyszínre. A jazz kedvelőinek mindenképpen a Balatonnál van a helyük ezen a különleges rendezvényen.
bővebben
New Orleans Jazz Fesztivál
New Orleans Jazz Fesztivál
Siófok, 2024. július 12 - 14.
Idén sem marad igazi vérpezsdítő déli zene, dixie és ragtime nélkül a Balaton partja, ugyanis újra megrendezésre kerül a tradicionális jazz legnagyobb hazai fesztje és seregszemléje.
bővebben
MotoRock Fesztivál
MotoRock Fesztivál
Nagyatád, 2024. július 12 - 14.
A Somogy megyei Nagyatádon ismét beindulnak a motorok és a motorosok, no meg persze a rockerek. A hagyománynak számító rendezvényről senki sem hiányozhat, aki szereti a kétkerekű járgányokat. Színes programkínálattal várnak mindenkit az idei találkozóra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!