56 találat 2024. máj. 16. és 2024. nov. 30. között

Szentiváni Fesztivál
Szentiváni Fesztivál
Győrszentiván, 2024. május 18 - 19.
A korábbi évek sikereinek köszönhetően idén sem marad el a győrszentiváni retro rendezvény, ahol számtalan gyerek, zenei, sőt még alakformáló program is várható.
bővebben
Undead Fesztivál
Undead Fesztivál
Budapest, 2024. május 18.
A metál rockzene műfaj igazán kemény hangzású zene. Az ezt a stílust játszó zenekarok által használt hangszerek általában a gitár, a basszusgitár és az elmaradhatatlan dob, de természetesen gyakran feldobják más hangszerekkel is a dolgot, hogy tökéletesen szóljon a muzsika.
bővebben
FŐHE Fesztivál
FŐHE Fesztivál
Nyíregyháza, 2024. május 23 - 25.
A nyíregyházi főiskola rendezi meg a település egyik legnagyobb eseményét, amelyre több ezer egyetemi és főiskolai hallgatót várnak. Ezúttal is nagyszerű programokkal készülnek a szervezők.
bővebben
Belvárosi fesztivál
Belvárosi fesztivál
Budapest, 2024. május 24 - 25.
Ingyenes zenei programra invitálják az érdeklődőket a fővárosba, ahol különleges programokkal számolhatunk. A nyárindító budapesti rendezvényen számtalan zenés program kerül megrendezésre, amelyeken neves előadók és zenekarok is fellépnek.
bővebben
Pincezene fesztivál
Pincezene fesztivál
Monor, 2024. május 31.
Egy rendkívüli programot kínálnak az esemény szervezői az amatőr, feltörekvő hazai zenészeknek, együtteseknek. Fellépési lehetőséget biztosítanak kellemes, barátságos környezetben, kiváló közönség előtt.
bővebben
Egyszál feszt
Egyszál feszt
Szombathely, 2024. június 1 - 2.
A szombathelyi Zsinagóga udvara a legkülönbözőbb dallamokkal lesz megtöltve a nyáron, ugyanis egy jó hangulatú, könnyűzenei eseménynek biztosít helyszínt. A Szimfónia Kávézó a tőle megszokott családias hangulattal, kedves vendéglátással és ínycsiklandó finomságokkal várja
bővebben
Deja Vu fesztivál
Deja Vu fesztivál
Szeged, 2024. június 6 - 9.
Igazi időutazással felérő, fergeteges zenei program várja a zenerajongókat. A szervezők minden évben kitesznek magukért. Hazai és világsztárok pörgetik fel a hangulatot a 90-es évek és az ezredforduló legismertebb retro slágereivel.
bővebben
Summer Moon Festival
Summer Moon Festival
Vác, 2024. június 8.
Fergeteges és fiatalos programsorozat, mely az elektronikus zene fellegvára. A váci esemény bármely zenerajongónak egy ígéretes program lehet. Évről évre egyre nagyobb a látogatók száma, mely köszönhető a jó előadóknak és a remek szervezésnek.
bővebben
SzigetváRock
SzigetváRock
Szigetvár, 2024. június 8.
Immár hagyományosan idén is megrendezésre kerül a rendezvény, gyönyörű helyszínen, a a Szent István lakótelep melletti Kempingben. Több napon keresztül dübörög majd a rock az árnyas fák alatt a zenerajongók nagy örömére.
bővebben
Ambrózia Fesztivál
Ambrózia Fesztivál
Dunaújváros, 2024. június 12 - 16.
A Duna partján, több hektáros területen fekszik az Ambrózia Park, Dunaújváros rendezvényközpontja. Ez a ligetes, csodahely ad otthont egy egyedülálló zenei eseménynek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!