63 találat 2024. febr. 21. és 2024. nov. 30. között

Kalandra Fül Fesztivál
Kalandra Fül Fesztivál
Budapest, 2024. február 24.
Ritkaságnak számító rendezvényen vehetnek részt mindazok, akik ellátogatnak erre a cseppet sem hétköznapi eseményre. Az ország első, klasszikus zenét kínáló programja elsősorban a gyermekeknek szól.
bővebben
Nőnapi Retro Fesztivál
Nőnapi Retro Fesztivál
Sopron, 2024. március 8.
Sopronban hatalmas programmal készülnek a retro rajongók számára. Egész estés koncertek programokkal kápráztatják el a nagyérdeműt az eseményen. Mindenki, aki szereti a retrot, annak remek lehetőség a legújabb rendezvényre való kilátogatás.
bővebben
Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál
Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál
Kecskemét, 2024. március 22 - 24.
Az igazi élőzene kedvelői újra meghallgathatják a hazai és külföldi zenei nagyságok örömzenéjét. Ismét megnyitja kapuit a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ egy színvonalas eseményre.
bővebben
Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivál
Légrádi Antal Tehetségkutató Rockfesztivál
Balatonboglár, 2024. március 23.
Balatonbogláron kerül megrendezésre ez a tehetség kutató rockfeszt, amelyen kizárólag amatőr zenekarok vehetnek részt. A rockzenekarok számára megrendezett tehetségkutató a reggeli órákban számhúzással kezdődik.
bővebben
Made in Debrecen Fesztivál
Made in Debrecen Fesztivál
Debrecen, 2024. március 23.
Egy nap, rengeteg zene – ez várja a látogatókat Debrecenben. A város egyik legizgalmasabb zenei kavalkádja a legszínesebb és legváltozatosabb stílusokat vonultatja fel a zenerajongók legnagyobb örömére.
bővebben
Ritmo Fesztivál
Ritmo Fesztivál
Budapest, 2024. április 11 - 13.
A fővárosi programsorozat az idén is nagy durranásra készül. A hagyományokhoz hűen az idei alkalommal is a legjobb magyar és külföldi előadók közös produkcióit hívatottak bemutatni a nagyközönségnek. A rendezvény szervezői évről évre igyekeznek a legnagyobb művészekkel
bővebben
Kaptár fesztivál
Kaptár fesztivál
Dunaújváros, 2024. április 12 - 13.
Újfent sor kerül a Kaptár Music Pub születésének megünneplésére, ami nem valósulhatna meg a látogatók nélkül, akik lelkesen tértek be napról-napra, hétről-hétre egy italra, hogy lazítsanak. A szervezők hálájuk jeléül többnapos rendezvénnyel ünneplik a hely
bővebben
RómerKvelle Fesztivál
RómerKvelle Fesztivál
Győr, 2024. április 30.
Újra elstartol a győri Önkormányzata, a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatása által az európai színvonalú kortárs művészeti eseménysorozat, melyre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Tabán fesztivál
Tabán fesztivál
Budapest, 2024. május 1.
A magyar könnyűzenei élet egyik fénypontja ez az esemény, amely Budapesten kerül lebonyolításra. A híres és sokak számára ismert zenekarok mellett a fiatal tehetségeknek is lehetőségük nyílik bemutatkozni a közönségnek.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Cegléd, 2024. május 3.
A Pest megyei Cegléd már jól ismert a zenészek körében, hiszen több éve már, hogy a városban elindult egy folyamat, miszerint évről évre utcazenei napokat tartanak. A rendezvény célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zenét és a kultúrát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!