91 találat 2023. jún. 3. és 2024. márc. 31. között

Rockbörzsöny
Rockbörzsöny
Nagybörzsöny, 2023. június 23 - 24.
A magyar rockzene nagyjai színpadra lépnek az eseményen és szétszedik a települést. Fergeteges bulinak ígérkezik, érdemes az első sorban végigcsápolni az estét!
bővebben
Hopplá Könnyűzenei Fesztivál
Hopplá Könnyűzenei Fesztivál
Szentgotthárd, 2023. június 24.
Idén is hatalmas buli készül, amely mindenkinek felhőtlen szórakozást nyújt. Aki szereti a jó zenét, annak mindenképpen érdemes ellátogatni erre a fantasztikus rendezvényre, ahol a legjobb party várja.
bővebben
Balaton Sound
Balaton Sound
Zamárdi, 2023. június 28 - július 1.
Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket évről évre a magyar tenger partján. Európa legnépszerűbb vízparti
bővebben
Fishing on Orfű
Fishing on Orfű
Orfű, 2023. június 28 - július 1.
A hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról. A fesztiválon néhány külföldi fellépőre is számítani lehet. Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, így a zene iránt érdeklődőknek is érdemes ellátogatni
bővebben
Várudvar fesztivál
Várudvar fesztivál
Szigliget, 2023. június 30.
A rendezvény elsősorban a zenéről szól, ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy a jó zenéhez finom falatok is dukálnak, így az eseményre látogatók nem csak a talp alá valót kapják meg, hanem ízletes street food különlegességeket is kóstolhatnak!
bővebben
Dixieland fesztivál
Dixieland fesztivál
Balatonfüred, 2023. június 30.
Egy fantasztikus zenei esemény, a magyar tenger közelében. A rendezvény már nem először kerül megrendezésre, ez is alátámasztja sikerességét. A szervezők ez évben is nagy szeretettel várják a helyi és környékbeli érdeklődőket, s egy könnyed programot kínálnak pároknak,
bővebben
Rockfesztivál
Rockfesztivál
Szabadszállás, 2023. június 30.
Néhány napon át a rockzene dübörög Szabadszálláson. Zúzós, éneklős, dallamos, ugrálós, bármely stílus, ami kellhet a rock imádó közönségnek. Évek óta nagy ováció fogadja az eseményt, s mindig sikeresen zárul a programsorozat, így a szervezők töretlen lelkesedéssel
bővebben
Lamantin Jazz Fesztivál
Lamantin Jazz Fesztivál
Szombathely, 2023. július 2 - 8.
A jazzfeszt és improvizációs tábor ebben az évben is sokakat hív a városba kellemes programkínálatával. A táborba előzetesen kell jelentkezni, de a nagyszabású feszten bárki részt vehet.
bővebben
Duna-Part Feszt
Duna-Part Feszt
Ráckeve, 2023. július 6 - 8.
A zenei programsorozatok közül igazán kiemelkedőnek ígérkezik ez a nyári rendezvény. Idilli környezetben, a Savoyai-kastély parkjában számos hazai zenekar és előadó biztosítja a fergeteges hangulatot a nagyérdemű közönségnek.
bővebben
Retro Fesztivál
Retro Fesztivál
Kecskemét, 2023. július 8.
A Bács-Kiskun megyei településen nagy zsongás várható, ha beindul az év legnagyobb retro bulija. A kecskeméti rendezvénysorozat hatalmas és fergeteges program keretében várja a retro rajongóit a Messzi István Sportcsarnokba.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!