92 találat 2023. máj. 26. és 2024. márc. 31. között

Régizenei Napok
Régizenei Napok
Veszprém, 2023. július 17 - 26.
Veszprémben rendezik meg a napokon át tartó eseményt, mely a régi zene kedvelőinek egy remek lehetőség a kikapcsolódásra. Minden napra jut egy koncert, melyek kedvezményes jegyárakon érhetők el bárki számára.
bővebben
Campus Fesztivál
Campus Fesztivál
Debrecen, 2023. július 19 - 23.
A nagyerdei esemény évről-évre rengeteg fiatal kedvence. Számtalan zenekar lép fel a különféle debreceni helyszíneken, így éjjel nappal garantált a szórakozás.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Veszprém, 2023. július 19 - 22.
A város egy pár napra a veszprémi utcai fesztiválnak ad otthont, amely több helyszínen is debütál. A fesztiválon több külföldi együttes is fellép, valamint a látogatók a legjobb utcazenészre is szavazhatnak.
bővebben
Fehértone Fesztivál
Fehértone Fesztivál
Kunfehértó, 2023. július 19 - 23.
Régen sörös, ma már zenés eseménysorozat. A sokoldalú és ezáltal sokszínű program minden lehetőséget megad a kikapcsolódni vágyóknak, így kár volna ezúttal is kihagyni.
bővebben
Lowland Fest
Lowland Fest
Hódmezővásárhely, 2023. július 19 - 22.
Az esemény évekkel ezelőtt egy baráti összefogásból jött létre, s a szervezők azóta is nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy egyre jobb és jobb legyen. Távol a város zajától, a természet lány ölén, több hektáros területen várják a fesztiválozni vágyókat, parkoló és
bővebben
Gólem Fesztivál
Gólem Fesztivál
Szécsény, 2023. július 20 - 23.
A nyár utolsó pillanatait hogyan is lehetne megünnepelni, mint vidám rendezvénnyel, ahol kedves emberek körében búcsúztatjuk a nyarat. Az esemény csodás környezetben, a természet lágy ölén kerül megrendezésre egy baráti társaság jóvoltából.
bővebben
Country Music Fest
Country Music Fest
Révfülöp, 2023. július 20 - 22.
Révfülöpön a Balaton-partot a countryzene szerelmesei népesítik be. A műfaj kedvelői igazi csemegére számíthatnak a többnapos rendezvényen: neves hazai és nemzetközi előadók váltják egymást a Fülöp-kert Szabadtéri színpadán.
bővebben
Reggae Camp
Reggae Camp
Lakitelek, 2023. július 25 - 29.
Ezen a nyáron is hívogat mindenkit a különleges esemény, amely a tavalyi évben is nagy sikert aratott. A fürdő területén megrendezett programok különleges szórakozást ígérnek.
bővebben
Utcazenészek Versenye
Utcazenészek Versenye
Eger, 2023. július 26 - 30.
A játékos vetélkedők, a különleges zenei kínálat és a fergeteges fesztiválhangulat mindenkit magával ragad. Az ország több részéből is éreznek a fesztiválra látogatók, ezért szükségszerű a helyszínre időben érkezni.
bővebben
Balatoni Retro Fesztivál
Balatoni Retro Fesztivál
Fonyód, 2023. július 27 - 29.
Világsztárok érkeznek az egyik legnagyobb fonyódi fesztre, úgyhogy mindenképpen érdemes a program lehetőségen részt venni. A többnapos feszten éjjel-nappal fog szólni a zene, így a bulizni vágyóknak feltétlen itt a helyük.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!