111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

ÉTER Fesztivál
ÉTER Fesztivál
Eger, 2023. július 29.
Az egri Éter Plusz Tehetségkutató feszten a verseny mellett szakmai konferencia is megrendezésre kerül. Az országból különböző pontjairól és a határon túlról is érkeznek nevezések, így a program fergetegesnek ígérkezik.
bővebben
Ozora fesztivál
Ozora fesztivál
Dádpuszta, 2023. július 31 - augusztus 6.
A béke és szeretet rendezvényére invitálnak mindenkit ezen a nyáron is. Egy talpalatnyi Földi paradicsom lesz itt valamennyiünknek. Elektronikus zene, sivatagi blues zene és még sok más, ami az érdeklődőkre vár a program idején.
bővebben
KolorCity Fesztivál
KolorCity Fesztivál
Kazincbarcika, 2023. augusztus 1 - 20.
Az idei nyár sem telhet el enélkül a különleges program nélkül, amely Kazincbarcikán kerül megrendezésre. Akik minőségi és professzionális produkciókra vágynak, ne hagyják ki ezt a fantasztikus nyári programot.
bővebben
Körös-Toroki Napok
Körös-Toroki Napok
Csongrád, 2023. augusztus 3 - 5.
Ingyenes stranddal és családi programokkal érkezik idén is ez a rendezvény. A színes csongrádi fesztiválon minden család megtalálja a számára megfelelő programot több napon keresztül. A Laguna Beach Club és a Nagyszínpad is folyamatos programokat kínál.
bővebben
Terra Kontra Fesztivál
Terra Kontra Fesztivál
Felsőtárkány, 2023. augusztus 3 - 6.
A Bükk nyugati kapujaként emlegetett Felsőtárkány újra vendégül látja a szórakozni vágyó fiatalokat és időseket. Egy családias hangulatú zenei esemény vár mindenkit, aki szeretne kiszakadni egy kicsit és a természetben élvezni a nyári nap melegét.
bővebben
Borrock Feszt
Borrock Feszt
Eger, 2023. augusztus 4 - 5.
Szuper könnyűzenei rendezvény várható a Márai Aktív Turisztikai látogatóközpontban, méghozzá gyönyörű környezetben, az egri Szépasszony-völgyben. A többnapos eseményen neves helyi és hazai előadók várják a rockzene és a jó borok kedvelőit.
bővebben
Sárkányszelidítő Jazz Napok
Sárkányszelidítő Jazz Napok
Esztergom, 2023. augusztus 5 - 6.
Az esztergomi feszt évről évre nagy sikernek örvend a jazz zene rajongói körében. Kedvezményes jegyárak, minőségi szórakoztatás és pazar zenei kínálat várható bőséges mennyiségben.
bővebben
SZIGET Fesztivál
SZIGET Fesztivál
Budapest, 2023. augusztus 9 - 14.
Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.
bővebben
Zenei Napok
Zenei Napok
Nyírbátor, 2023. augusztus 9.
A településen felejthetetlen komolyzenei programok várhatók. A zenekedvelő közönséget változatos zenei kínálattal várják a szervezők. Itt az összes korosztály kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Hell Vill Fesztivál
Hell Vill Fesztivál
Csorna, 2023. augusztus 10 - 13.
Többnapos rendezvényhétvége várja az underground rajongóit Csornán, ahol a műfaj számos képviselője lép színpadra. Metal, hardcore, deathcore bandák és további előadók gondoskodnak a fantasztikus hangulatról.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!