70 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Körös-Toroki Napok
Körös-Toroki Napok
Csongrád, 2023. augusztus 3 - 5.
Ingyenes stranddal és családi programokkal érkezik idén is ez a rendezvény. A színes csongrádi fesztiválon minden család megtalálja a számára megfelelő programot több napon keresztül. A Laguna Beach Club és a Nagyszínpad is folyamatos programokat kínál.
bővebben
Terra Kontra Fesztivál
Terra Kontra Fesztivál
Felsőtárkány, 2023. augusztus 3 - 6.
A Bükk nyugati kapujaként emlegetett Felsőtárkány újra vendégül látja a szórakozni vágyó fiatalokat és időseket. Egy családias hangulatú zenei esemény vár mindenkit, aki szeretne kiszakadni egy kicsit és a természetben élvezni a nyári nap melegét.
bővebben
Borrock Feszt
Borrock Feszt
Eger, 2023. augusztus 4 - 5.
Szuper könnyűzenei rendezvény várható a Márai Aktív Turisztikai látogatóközpontban, méghozzá gyönyörű környezetben, az egri Szépasszony-völgyben. A többnapos eseményen neves helyi és hazai előadók várják a rockzene és a jó borok kedvelőit.
bővebben
SZIGET Fesztivál
SZIGET Fesztivál
Budapest, 2023. augusztus 9 - 14.
Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.
bővebben
Hell Vill Fesztivál
Hell Vill Fesztivál
Csorna, 2023. augusztus 10 - 13.
Többnapos rendezvényhétvége várja az underground rajongóit Csornán, ahol a műfaj számos képviselője lép színpadra. Metal, hardcore, deathcore bandák és további előadók gondoskodnak a fantasztikus hangulatról.
bővebben
DJ Tour Fest
DJ Tour Fest
Tiszafüred, 2023. augusztus 10 - 12.
Különleges fesztiválhangulattal ajándékoz meg idén mindenkit ez a tiszafüredi esemény. A kellemes fürdővárosban ezen a nyáron is zenével telnek meg a napok a rendezvényen. Étel, ital és sok érdekes program vár a kilátogatókra.
bővebben
RockBalaton
RockBalaton
Fonyód, 2023. augusztus 10 - 13.
Évről évre mindenkit vár a kiváló fonyódi program, amely mindig a Balaton partján kerül megrendezésre. A Balatoni városban pár napon keresztül fantasztikus buli hangulat fog uralkodni.
bővebben
Wild East Rock
Wild East Rock
Rakamaz, 2023. augusztus 11 - 13.
Idén ismét összegyűlnek a rock és a metál rajongók a Hegyalján. A helyszín a régi: a rakamazi Tisza Kempingben, a folyó parton, motorok, haverok, csajok és persze rock and roll! A rendezvényen évről évre neves belföldi és külföldi előadók lépnek fel.
bővebben
Meteor Music Festival
Meteor Music Festival
Kaba, 2023. augusztus 11.
Az elektronikus zene rajongói számára kihagyhatatlan lehetőséget ígér ez a szabadtéri program. A változatos zenei hangzásvilágról 16 órában több mint tíz DJ gondoskodik. A kabai sportpálya ideális helyszínt biztosít a tucatnyi közreműködőnek.
bővebben
AlteRába Fesztivál
AlteRába Fesztivál
Körmend, 2023. augusztus 17 - 20.
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően ez az év sem telhet el a különleges rendezvény nélkül. A városba látogatókat izgalmas és színvonalas programok várják, amelyek között számtalan zenei koncert is található.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!