111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Bánkitó fesztivál
Bánkitó fesztivál
Bánk, 2023. július 13 - 15.
A bánki feszt sokszínűségét évek óta megtapasztalhatják az érkező fesztiválozók. Progresszív és kortárs zenei, civil, valamint kulturális, illetve színházi programok is lesznek a programkínálatban.
bővebben
Szezonnyitó JazzFiesta
Szezonnyitó JazzFiesta
Balatongyörök, 2023. július 13.
Igényes programokkal, koncertekkel várják a zenekedvelőket a szervezők a balatongyöröki helyszínre. A jazz kedvelőinek mindenképpen a Balatonnál van a helyük ezen a különleges rendezvényen.
bővebben
New Orleans Jazz Fesztivál
New Orleans Jazz Fesztivál
Siófok, 2023. július 14 - 16.
Idén sem marad igazi vérpezsdítő déli zene, dixie és ragtime nélkül a Balaton partja, ugyanis újra megrendezésre kerül a tradicionális jazz legnagyobb hazai fesztje és seregszemléje.
bővebben
Blues Fesztivál
Blues Fesztivál
Lábatlan, 2023. július 14 - 15.
Ezen a nyáron is hívja a blues zene kedvelőit a város, hiszen a több napos fesztre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, így belépőjegy váltása nem szükséges.
bővebben
MotoRock Fesztivál
MotoRock Fesztivál
Nagyatád, 2023. július 14 - 16.
A Somogy megyei Nagyatádon ismét beindulnak a motorok és a motorosok, no meg persze a rockerek. A hagyománynak számító rendezvényről senki sem hiányozhat, aki szereti a kétkerekű járgányokat. Színes programkínálattal várnak mindenkit az idei találkozóra.
bővebben
Kettőnégy Fesztivál
Kettőnégy Fesztivál
Budapest, 2023. július 14.
Két színpadon ismert menő hazai rock, metal és punk együttesek várható, akik jó kis bulit csinálnak. Garantáltan minden érdeklődő elfárad a nap végére a rengeteg ugrálástól.
bővebben
Jam Jazz Fesztivál
Jam Jazz Fesztivál
Dunakeszi, 2023. július 15 - 16.
A jazz rajongói már jól ismerik a jeles eseményt, hiszen a nyár egyik legfelkapottabb zenei és szórakoztató rendezvénye, mely több napon át várja a résztvevőket. Évről évre nagy meglepetésre számíthatnak az érdeklődők.
bővebben
Ultra Color Festival
Ultra Color Festival
Siófok, 2023. július 15.
Ha unod az egyhangúságot és a szürkeséget, akkor ez a siófoki esemény egyértelműen neked való. Ha a színek megszállottja vagy, itt biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz kitűnni a tömegből, viszont a színek erejével kifejezheted magad.
bővebben
Régizenei Napok
Régizenei Napok
Veszprém, 2023. július 17 - 26.
Veszprémben rendezik meg a napokon át tartó eseményt, mely a régi zene kedvelőinek egy remek lehetőség a kikapcsolódásra. Minden napra jut egy koncert, melyek kedvezményes jegyárakon érhetők el bárki számára.
bővebben
Campus Fesztivál
Campus Fesztivál
Debrecen, 2023. július 19 - 23.
A nagyerdei esemény évről-évre rengeteg fiatal kedvence. Számtalan zenekar lép fel a különféle debreceni helyszíneken, így éjjel nappal garantált a szórakozás.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!