111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Balaton Sound
Balaton Sound
Zamárdi, 2023. június 28 - július 1.
Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket évről évre a magyar tenger partján. Európa legnépszerűbb vízparti
bővebben
Fishing on Orfű
Fishing on Orfű
Orfű, 2023. június 28 - július 1.
A hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról. A fesztiválon néhány külföldi fellépőre is számítani lehet. Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, így a zene iránt érdeklődőknek is érdemes ellátogatni
bővebben
Várudvar fesztivál
Várudvar fesztivál
Szigliget, 2023. június 30.
A rendezvény elsősorban a zenéről szól, ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy a jó zenéhez finom falatok is dukálnak, így az eseményre látogatók nem csak a talp alá valót kapják meg, hanem ízletes street food különlegességeket is kóstolhatnak!
bővebben
Dixieland fesztivál
Dixieland fesztivál
Balatonfüred, 2023. június 30.
Egy fantasztikus zenei esemény, a magyar tenger közelében. A rendezvény már nem először kerül megrendezésre, ez is alátámasztja sikerességét. A szervezők ez évben is nagy szeretettel várják a helyi és környékbeli érdeklődőket, s egy könnyed programot kínálnak pároknak,
bővebben
Rockfesztivál
Rockfesztivál
Szabadszállás, 2023. június 30.
Néhány napon át a rockzene dübörög Szabadszálláson. Zúzós, éneklős, dallamos, ugrálós, bármely stílus, ami kellhet a rock imádó közönségnek. Évek óta nagy ováció fogadja az eseményt, s mindig sikeresen zárul a programsorozat, így a szervezők töretlen lelkesedéssel
bővebben
Lamantin Jazz Fesztivál
Lamantin Jazz Fesztivál
Szombathely, 2023. július 2 - 8.
A jazzfeszt és improvizációs tábor ebben az évben is sokakat hív a városba kellemes programkínálatával. A táborba előzetesen kell jelentkezni, de a nagyszabású feszten bárki részt vehet.
bővebben
Duna-Part Feszt
Duna-Part Feszt
Ráckeve, 2023. július 6 - 8.
A zenei programsorozatok közül igazán kiemelkedőnek ígérkezik ez a nyári rendezvény. Idilli környezetben, a Savoyai-kastély parkjában számos hazai zenekar és előadó biztosítja a fergeteges hangulatot a nagyérdemű közönségnek.
bővebben
Retro Fesztivál
Retro Fesztivál
Kecskemét, 2023. július 8.
A Bács-Kiskun megyei településen nagy zsongás várható, ha beindul az év legnagyobb retro bulija. A kecskeméti rendezvénysorozat hatalmas és fergeteges program keretében várja a retro rajongóit a Messzi István Sportcsarnokba.
bővebben
Jazz és a Bor fesztiválja
Jazz és a Bor fesztiválja
Balatonboglár, 2023. július 12 - 15.
A Balaton déli partján újra mindenkit vár a már megszokott program. A nyár a fesztek ideje, amik itt sem maradhatnak el. Az összes korosztály számára ajánljuk ezt a különleges rendezvényt.
bővebben
Bánkitó fesztivál
Bánkitó fesztivál
Bánk, 2023. július 13 - 15.
A bánki feszt sokszínűségét évek óta megtapasztalhatják az érkező fesztiválozók. Progresszív és kortárs zenei, civil, valamint kulturális, illetve színházi programok is lesznek a programkínálatban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!