70 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Kolorádó fesztivál
Kolorádó fesztivál
Nagykovácsi, 2023. június 28 - július 2.
Budapesttől nem messze, a Budakeszi járásban található Nagykovácsi. Erdői gyönyörűek, cserkészek gondoskodnak róluk évről évre, s ezen erdők egyike ad otthont néhány napig egy rendkívül természet közeli, spirituális, családias hangulatú rendezvénynek már hosszú ideje.
bővebben
Fishing on Orfű
Fishing on Orfű
Orfű, 2023. június 28 - július 1.
A hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról. A fesztiválon néhány külföldi fellépőre is számítani lehet. Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, így a zene iránt érdeklődőknek is érdemes ellátogatni
bővebben
Dixieland fesztivál
Dixieland fesztivál
Balatonfüred, 2023. június 30.
Egy fantasztikus zenei esemény, a magyar tenger közelében. A rendezvény már nem először kerül megrendezésre, ez is alátámasztja sikerességét. A szervezők ez évben is nagy szeretettel várják a helyi és környékbeli érdeklődőket, s egy könnyed programot kínálnak pároknak,
bővebben
Rockfesztivál
Rockfesztivál
Szabadszállás, 2023. június 30.
Néhány napon át a rockzene dübörög Szabadszálláson. Zúzós, éneklős, dallamos, ugrálós, bármely stílus, ami kellhet a rock imádó közönségnek. Évek óta nagy ováció fogadja az eseményt, s mindig sikeresen zárul a programsorozat, így a szervezők töretlen lelkesedéssel
bővebben
Lamantin Jazz Fesztivál
Lamantin Jazz Fesztivál
Szombathely, 2023. július 2 - 8.
A jazzfeszt és improvizációs tábor ebben az évben is sokakat hív a városba kellemes programkínálatával. A táborba előzetesen kell jelentkezni, de a nagyszabású feszten bárki részt vehet.
bővebben
Duna-Part Feszt
Duna-Part Feszt
Ráckeve, 2023. július 6 - 8.
A zenei programsorozatok közül igazán kiemelkedőnek ígérkezik ez a nyári rendezvény. Idilli környezetben, a Savoyai-kastély parkjában számos hazai zenekar és előadó biztosítja a fergeteges hangulatot a nagyérdemű közönségnek.
bővebben
EFOTT Fesztivál
EFOTT Fesztivál
Sukoró, 2023. július 12 - 16.
Egy nyár sem telhet el ezen egyik legnagyobb hazai feszt nélkül, amelyre leginkább a fiatalabb korosztályt várják a szervezők. A Velencei-tó partja benépesül pár napra, így akár a barátokkal együtt is ki lehet látogatni a helyszínre.
bővebben
Bánkitó fesztivál
Bánkitó fesztivál
Bánk, 2023. július 13 - 15.
A bánki feszt sokszínűségét évek óta megtapasztalhatják az érkező fesztiválozók. Progresszív és kortárs zenei, civil, valamint kulturális, illetve színházi programok is lesznek a programkínálatban.
bővebben
Katlan fesztivál
Katlan fesztivál
Tárnok, 2023. július 13 - 16.
A Tárnoki Kőfejtő csarnoka ismét koncertteremmé változik és várja az underground zenét kedvelők táborát. Mivel az extravagáns helyszín miatt a résztvevők száma korlátozott, aki szeretne ezen a lenyűgöző zenei élményben részt venni, gyorsan foglalja le a jegyeit!
bővebben
New Orleans Jazz Fesztivál
New Orleans Jazz Fesztivál
Siófok, 2023. július 14 - 16.
Idén sem marad igazi vérpezsdítő déli zene, dixie és ragtime nélkül a Balaton partja, ugyanis újra megrendezésre kerül a tradicionális jazz legnagyobb hazai fesztje és seregszemléje.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!