111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Total Dance Fesztivál
Total Dance Fesztivál
Budapest, 2023. június 10.
Exkulzív világsztárok, valamint a hazai könnyűzene legnagyobb előadói teremtik meg a jó hangulatot fergeteges fellépéseikkel. Ez egy igazán jó buli, amit nem lehet kihagyni, hiszen lesz itt minden: lézer show, táncosok, illetve látvány technika.
bővebben
Street Electronic
Street Electronic
Zalaegerszeg, 2023. június 10.
A nyüzsgő forgatagban a zene rajongók megtalálják számításukat, ha kilátogatnak a zalaegerszegi rendezvényre. A belváros fő utcáján a hazai lemezlovasok legjobbjai fogják a talpalávalót játszani a kilátogató érdeklődők nagy örömére.
bővebben
SzigetváRock
SzigetváRock
Szigetvár, 2023. június 10.
Immár hagyományosan idén is megrendezésre kerül a rendezvény, gyönyörű helyszínen, a a Szent István lakótelep melletti Kempingben. Több napon keresztül dübörög majd a rock az árnyas fák alatt a zenerajongók nagy örömére.
bővebben
Dobbantó Zenei Tehetségkutató Fesztivál
Dobbantó Zenei Tehetségkutató Fesztivál
Szarvas, 2023. június 17.
Szarvason kerül megrendezésre az esemény, amelyre a hangszeres zenei előadók nevezését várják. A zenekarok számára ez a rendezvény ugródeszkát jelent, ezért semmiképpen nem érdemes kihagyni.
bővebben
Beat Zenei Fesztivál
Beat Zenei Fesztivál
Verőce, 2023. június 17.
A verőcei szabadstrand mindenkit sok szeretettel vár évről-évre erre a nagyszabású program sorozatra. A Pest megyei település sokak örömére szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat. Közismert zenészek lepik el a Duna partot, ahogy azt már megszokhatták a rendszeresen visszatérő
bővebben
Everness fesztivál
Everness fesztivál
Siófok, 2023. június 20 - 26.
A tudatosság ünnepe ezúttal is Siófokon kerül megrendezésre. A régi helyszínt elhagyva az új helyszínen sokkal nagyobb területen, rengeteg sátor hellyel és mobilházakkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Prog Camp
Prog Camp
Szigetvár, 2023. június 22 - 24.
Ha zene, akkor csakis valami ütős! Ha te is így gondolod, akkor ez a rendezvény tökéletes számodra! Az eseményen természetesen az underground rock/metal kapja a főszerepet, ugyanakkor sok más is adott, hogy egész nap jól érezd magad!
bővebben
Zsír on the Fest
Zsír on the Fest
Alattyán, 2023. június 22 - 25.
A település újra várja a kikapcsolódni és bulizni vágyókat. A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található község jópár éve megrendezi sokak örömére a mára nagy tömegeket vonzó eseményét.
bővebben
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Lakitelek, 2023. június 22 - 24.
Bács-Kiskun megyében már elterjedt a híre, hogy megrendezésre kerül a következő Alpár névre keresztelt programsorozat. A többnapos eseményre az ország összes tájáról várják a látogatókat. A település a hazai underground rock és metal legjobbjait vonultatja fel.
bővebben
Rockbörzsöny
Rockbörzsöny
Nagybörzsöny, 2023. június 23 - 24.
A magyar rockzene nagyjai színpadra lépnek az eseményen és szétszedik a települést. Fergeteges bulinak ígérkezik, érdemes az első sorban végigcsápolni az estét!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!