111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Summer Moon Festival
Summer Moon Festival
Vác, 2023. június 3.
Fergeteges és fiatalos programsorozat, mely az elektronikus zene fellegvára. A váci esemény bármely zenerajongónak egy ígéretes program lehet. Évről évre egyre nagyobb a látogatók száma, mely köszönhető a jó előadóknak és a remek szervezésnek.
bővebben
Egyszál feszt
Egyszál feszt
Szombathely, 2023. június 3 - 4.
A szombathelyi Zsinagóga udvara a legkülönbözőbb dallamokkal lesz megtöltve a nyáron, ugyanis egy jó hangulatú, könnyűzenei eseménynek biztosít helyszínt. A Szimfónia Kávézó a tőle megszokott családias hangulattal, kedves vendéglátással és ínycsiklandó finomságokkal várja
bővebben
Viharsarki Rock fesztivál
Viharsarki Rock fesztivál
Békéscsaba, 2023. június 8 - 11.
Egy zúzós program van készülőben a nyári szezon közepére időzítve. A hazai rock bandák nagyjai mind jelen lesznek, hogy őrült hangulatot csináljanak a résztvevők számára. A szervezők hatalmas helyszínt biztosítanak az eseménynek, így a tombolás mellett akad hely kempingezni
bővebben
Nyárnyitó fesztivál
Nyárnyitó fesztivál
Esztergom, 2023. június 9 - 10.
Érdemes kilátogatni erre az esztergomi fesztre, hiszen fergeteges hangulat vár mindenkire. Különleges és látványos koncertek várhatók, valamint egész nap zenei programok kavalkádja.
bővebben
Holi Peace Festival
Holi Peace Festival
Budapest, 2023. június 9.
A fővárosban ismét feldübörög az esemény, ugyanis az idén újra megrendezik a Holi Peace-t. Az év egyik legkedveltebb rendezvénye várja a bulizni, szórakozni vágyókat.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Debrecen, 2023. június 9.
A régi dallamok szerelmeseinek nyújt kiváló szórakozási lehetőséget ez az esemény Debrecenben. Nagyszerű fellépőkkel újra átélheti a régi idők elfeledett emlékeit. A debreceni rendezvényre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Pincezene fesztivál
Pincezene fesztivál
Monor, 2023. június 9.
Egy rendkívüli programot kínálnak az esemény szervezői az amatőr, feltörekvő hazai zenészeknek, együtteseknek. Fellépési lehetőséget biztosítanak kellemes, barátságos környezetben, kiváló közönség előtt.
bővebben
Völgyfesztivál
Völgyfesztivál
Kosd, 2023. június 9 - 10.
A szépségéről elhíresült területen kerül megrendezésre a Völgy nevet viselő programsorozat, mely számos programmal várja az ide látogatók táborát. A rendezvényre bármely korosztályt sok szeretettel várják, kis-és nagycsaládosokat, baráti társaságokat egyaránt.
bővebben
Várkapu fesztivál
Várkapu fesztivál
Várpalota, 2023. június 9 - 10.
A várpalotai Thury vár szélesre tárja kapuját, hogy minél több érdeklődőt fogadhasson be egy nagyszabású zenei eseményre. A látogatók hallgathatnak akusztikus hangzásban is dalokat, valamint könnyű-, és popzene is felcsendül majd, ám estére felpörög a buli és ismert DJ-k
bővebben
Örvényesvölgy fesztivál
Örvényesvölgy fesztivál
Zalacsány, 2023. június 9 - 17.
A zalai dombok ölelésében terül el egy kis község, Zalacsány. Ide csábítják az érdeklődő közönséget egy rendkívül különleges eseményre. A környezet idilli, megidézi a vidéki hangulatot, az előadók pedig elkápráztatják a hallgatóságot.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!