70 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Cegléd, 2023. április 30.
A Pest megyei Cegléd már jól ismert a zenészek körében, hiszen több éve már, hogy a városban elindult egy folyamat, miszerint évről évre utcazenei napokat tartanak. A rendezvény célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zenét és a kultúrát.
bővebben
Rock Palota Fesztivál
Rock Palota Fesztivál
Várpalota, 2023. május 12 - 13.
A Veszprém megyei városban tartják a Rocknapot, amelyet évről évre egyre nagyobb érdeklődés övez. A helyszín a Thury-vár, mely különleges atmoszférájával mindenkit lenyűgöz.
bővebben
Undead Fesztivál
Undead Fesztivál
Budapest, 2023. május 13.
A metál rockzene műfaj igazán kemény hangzású zene. Az ezt a stílust játszó zenekarok által használt hangszerek általában a gitár, a basszusgitár és az elmaradhatatlan dob, de természetesen gyakran feldobják más hangszerekkel is a dolgot, hogy tökéletesen szóljon a muzsika.
bővebben
Szentiváni Fesztivál
Szentiváni Fesztivál
Győrszentiván, 2023. május 19 - 21.
A korábbi évek sikereinek köszönhetően idén sem marad el a győrszentiváni retro rendezvény, ahol számtalan gyerek, zenei, sőt még alakformáló program is várható.
bővebben
Pünkösdi fesztivál
Pünkösdi fesztivál
Gencsapáti, 2023. május 26 - 28.
Gencsapáti település évről évre megrendezi a Pünkösdi Feszt nevet viselő eseményét, melyen a népi hagyományok és a kultúra találkozását élhetjük át. A többnapos összművészeti rendezvény bármely korosztálynak ajánlott.
bővebben
Deja Vu fesztivál
Deja Vu fesztivál
Szeged, 2023. június 1 - 4.
Igazi időutazással felérő, fergeteges zenei program várja a zenerajongókat. A szervezők minden évben kitesznek magukért. Hazai és világsztárok pörgetik fel a hangulatot a 90-es évek és az ezredforduló legismertebb retro slágereivel.
bővebben
Summer Moon Festival
Summer Moon Festival
Vác, 2023. június 3.
Fergeteges és fiatalos programsorozat, mely az elektronikus zene fellegvára. A váci esemény bármely zenerajongónak egy ígéretes program lehet. Évről évre egyre nagyobb a látogatók száma, mely köszönhető a jó előadóknak és a remek szervezésnek.
bővebben
Egyszál feszt
Egyszál feszt
Szombathely, 2023. június 3 - 4.
A szombathelyi Zsinagóga udvara a legkülönbözőbb dallamokkal lesz megtöltve a nyáron, ugyanis egy jó hangulatú, könnyűzenei eseménynek biztosít helyszínt. A Szimfónia Kávézó a tőle megszokott családias hangulattal, kedves vendéglátással és ínycsiklandó finomságokkal várja
bővebben
Holi Peace Festival
Holi Peace Festival
Budapest, 2023. június 9.
A fővárosban ismét feldübörög az esemény, ugyanis az idén újra megrendezik a Holi Peace-t. Az év egyik legkedveltebb rendezvénye várja a bulizni, szórakozni vágyókat.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Debrecen, 2023. június 9.
A régi dallamok szerelmeseinek nyújt kiváló szórakozási lehetőséget ez az esemény Debrecenben. Nagyszerű fellépőkkel újra átélheti a régi idők elfeledett emlékeit. A debreceni rendezvényre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!