111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Retro fesztivál
Retro fesztivál
Szombathely, 2023. április 29.
Ezen a napon a retro-zene kapja a központi szerepet a hazai előadók nagy slágereit felvonultatva. Ez egy fergetegesen jó retro buli, amely felhőtlen és kellemes szórakozást biztosít mindenki számára, aki szeretne a retró zenére táncolni vagy bulizni egy igazán jót.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Cegléd, 2023. április 30.
A Pest megyei Cegléd már jól ismert a zenészek körében, hiszen több éve már, hogy a városban elindult egy folyamat, miszerint évről évre utcazenei napokat tartanak. A rendezvény célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zenét és a kultúrát.
bővebben
Tabán fesztivál
Tabán fesztivál
Budapest, 2023. május 1.
A magyar könnyűzenei élet egyik fénypontja ez az esemény, amely Budapesten kerül lebonyolításra. A híres és sokak számára ismert zenekarok mellett a fiatal tehetségeknek is lehetőségük nyílik bemutatkozni a közönségnek.
bővebben
Rock Palota Fesztivál
Rock Palota Fesztivál
Várpalota, 2023. május 12 - 13.
A Veszprém megyei városban tartják a Rocknapot, amelyet évről évre egyre nagyobb érdeklődés övez. A helyszín a Thury-vár, mely különleges atmoszférájával mindenkit lenyűgöz.
bővebben
Undead Fesztivál
Undead Fesztivál
Budapest, 2023. május 13.
A metál rockzene műfaj igazán kemény hangzású zene. Az ezt a stílust játszó zenekarok által használt hangszerek általában a gitár, a basszusgitár és az elmaradhatatlan dob, de természetesen gyakran feldobják más hangszerekkel is a dolgot, hogy tökéletesen szóljon a muzsika.
bővebben
Szentiváni Fesztivál
Szentiváni Fesztivál
Győrszentiván, 2023. május 19 - 21.
A korábbi évek sikereinek köszönhetően idén sem marad el a győrszentiváni retro rendezvény, ahol számtalan gyerek, zenei, sőt még alakformáló program is várható.
bővebben
RómerKvelle Fesztivál
RómerKvelle Fesztivál
Győr, 2023. május 20.
Újra elstartol a győri Önkormányzata, a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatása által az európai színvonalú kortárs művészeti eseménysorozat, melyre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Katttarzis
Katttarzis
Dunaújváros, 2023. május 20.
Extrém élményekre vágysz? Akkor itt a helyed! Nonstop zene az andalító ütemektől a házrengető őrületig, több színpadon élvezheted ezt az igazán fergeteges bulit. A helyszín a dunaújvárosi Szalki-szigeti kemping.
bővebben
Pünkösdi fesztivál
Pünkösdi fesztivál
Gencsapáti, 2023. május 26 - 28.
Gencsapáti település évről évre megrendezi a Pünkösdi Feszt nevet viselő eseményét, melyen a népi hagyományok és a kultúra találkozását élhetjük át. A többnapos összművészeti rendezvény bármely korosztálynak ajánlott.
bővebben
Belvárosi fesztivál
Belvárosi fesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 4.
Ingyenes zenei programra invitálják az érdeklődőket a fővárosba, ahol különleges programokkal számolhatunk. A nyárindító budapesti rendezvényen számtalan zenés program kerül megrendezésre, amelyeken neves előadók és zenekarok is fellépnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!