111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szeged, 2023. augusztus 23 - 26.
Ez az egyik legnagyobb múltú feszt ma Magyarországon, amely természetesen Szegeden kerül megszervezésre. A nyári rendezvényre már most érdemes a jegyeket megvásárolni, hiszen villámgyorsan elkelnek.
bővebben
Tábor fesztivál
Tábor fesztivál
Alsóörs, 2023. augusztus 23 - 27.
Hazánk egyik legnagyobb zenei eseménye az összes rock rajongót várja a hazai rock és metál zene nagyágyúival. Az alsóörsi rendezvényen garantáltan adott a jó hangulat, szóval sör, szerelem és a halhatatlan rock’n’roll!
bővebben
Jazz és borfesztivál
Jazz és borfesztivál
Szentendre, 2023. augusztus 25 - 27.
Hangulatos ünnepségre készülnek Szentendrén, mely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a városban. A napokon át tartó ünnepélyes program, mediterrán jellegével igazi kikapcsolódást nyújt a bor és szőlő kedvelő vendégeknek.
bővebben
Artúr Napok fesztivál
Artúr Napok fesztivál
Szerencs, 2023. augusztus 25 - 27.
Valódi bulihangulat uralkodik ezen a szerencsi artur napok rendezvénysorozaton. Ez a több napos könnyűzenei esemény látványos programokkal, helyi és sztárfellépőkkel, változatos zenei repertoárral várja az ide látogatókat.
bővebben
Sitkei Rockfesztivál
Sitkei Rockfesztivál
Sitke, 2023. augusztus 26 - 27.
A rock zene kedvelőit egy nem mindennapi programra invitálják. Egy különleges hard-rock zenei esemény ez, amelyen bárki részt vehet ezen a nyáron is.
bővebben
Roxiget - Rockzenei Fesztivál
Roxiget - Rockzenei Fesztivál
Szigetszentmiklós, 2023. augusztus 26.
A már sokadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen tehetségkutató versenyek zajlanak. A sokak által kedvelt szabadtéri rendezvény lehetőségen sok résztvevőre számítanak a szervezők, így érdemes időben a helyszínre érkezni.
bővebben
Bányásznap
Bányásznap
Tatabánya, 2023. szeptember 1 - 3.
A több, mint fél évszázados hagyománnyal rendelkező bányásznapi rendezvénysorozat az idei évben is megrendezésre kerül Tatabányán. A méltán neves eseményre a belépés természetesen ingyenes, több helyszínre várják az érdeklődőket.
bővebben
Érdi Jazz fesztivál
Érdi Jazz fesztivál
Érd, 2023. szeptember 7 - 10.
Jazz zene idén is várható Érden. Itt minden a dzsezz körül forog, így a zenei műfaj kedvelőit várják a nagyszabású programra. Nem mindennapi előadásokra van kilátás: számtalan új hangzásvilágú, ritmusos, dallamos zene.
bővebben
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaji Utcazene Fesztivál
Tokaj, 2023. szeptember 8 - 10.
Tokaj város ad otthont ennek a különleges rendezvénynek, ahol éjjel nappal az utcán hallgathatjuk az utcazenészek előadásait. Az utcazene sokak számára különleges hangulatával az év egyik kiemelkedő eseményeként a legnagyobb élményt nyújtja.
bővebben
Punkmaraton Fesztivál
Punkmaraton Fesztivál
Szombathely, 2023. szeptember 16.
Már várják a punkrajongók a soron következő fergeteges zenei maratont. Az eseményen garantáltan ütős és egyben pörgős lesz a hangulat, hiszen két teremben váltják majd egymást a műfaj képviselői.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!