111 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál
Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál
Kecskemét, 2023. március 17 - 19.
Az igazi élőzene kedvelői újra meghallgathatják a hazai és külföldi zenei nagyságok örömzenéjét. Ismét megnyitja kapuit a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ egy színvonalas eseményre.
bővebben
I LOVE Retro Fesztivál
I LOVE Retro Fesztivál
Balatonfüred, 2023. április 8.
A retro zene szerelmeseinek a balatonfüredi rendezvény az idén is adott, hogy egy fergeteges hétvégét töltsenek el. Veszprém megye egyik legkedveltebb zenei eseménye hívja szórakozni a kikapcsolódni vágyókat, így van ez ebben az évben is.
bővebben
Ritmo Fesztivál
Ritmo Fesztivál
Budapest, 2023. április 12 - 15.
A fővárosi programsorozat az idén is nagy durranásra készül. A hagyományokhoz hűen az idei alkalommal is a legjobb magyar és külföldi előadók közös produkcióit hívatottak bemutatni a nagyközönségnek. A rendezvény szervezői évről évre igyekeznek a legnagyobb művészekkel
bővebben
Kaptár fesztivál
Kaptár fesztivál
Dunaújváros, 2023. április 14 - 15.
Újfent sor kerül a Kaptár Music Pub születésének megünneplésére, ami nem valósulhatna meg a látogatók nélkül, akik lelkesen tértek be napról-napra, hétről-hétre egy italra, hogy lazítsanak. A szervezők hálájuk jeléül többnapos rendezvénnyel ünneplik a hely
bővebben
Retro Fesztivál
Retro Fesztivál
Pécs, 2023. április 15.
Pécs szélesre tárja kapuit, hogy szeretett országunk fellépői egy éjjelre újra elhozzák a közönség számára a 90’-es éveket. A legnépszerűbb zenék mind felkerülnek a lemezjátszóra a discogömbök csillogó fényei alatt.
bővebben
Retro fesztivál
Retro fesztivál
Nyíregyháza, 2023. április 22.
Az egyik legnagyobb retro feszt ideje alatt a város megtelik élettel, hiszen egy fergeteges, kihagyhatatlan bulit szerveznek. Ide bármely korosztálynak érdemes kilátogatnia, ha vágyik a régi idők zenéjére.
bővebben
Szegedi Egyetemi Napok
Szegedi Egyetemi Napok
Szeged, 2023. április 27 - 29.
A Szegedi Tudományegyetem sosem hagyja cserben a fiatalságot, hiszen egész évben felejthetetlen rendezvényeket kínál számukra. Ennek egyik jó példája a SZEN, mely több napon keresztül várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Tavasz fesztivál
Tavasz fesztivál
Tapolca, 2023. április 28 - május 1.
A több napos rendezvényen minden nap interaktív mesterség bemutatók és népi játékok szórakoztatják a közönséget. A rendezvényt kirakodóvásár kíséri végig.
bővebben
Pécsi Egyetemi Napok
Pécsi Egyetemi Napok
Pécs, 2023. április 28 - 30.
A fiatalság körében PEN-nek is nevezett program egyben ünnepnap is, hiszen 650 éves a Pécsi Tudományegyetem. A többnapos rendezvénysorozaton bemutatásra kerül milyen is az egyetemi élet Pécsett.
bővebben
Fesztiválsziget
Fesztiválsziget
Esztergom, 2023. április 29 - 30.
Kora tavasztól késő őszig változatos programok, koncertek és számtalan esemény részére biztosít kiváló helyszínt csodás városunk, Esztergom. Gasztro és zenei rendezvények, gyermekprogramok széles kínálatából válogathatunk.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!