56 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Zsír on the Fest
Zsír on the Fest
Alattyán, 2023. június 22 - 25.
A település újra várja a kikapcsolódni és bulizni vágyókat. A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található község jópár éve megrendezi sokak örömére a mára nagy tömegeket vonzó eseményét.
bővebben
Daad Gathering fesztivál
Daad Gathering fesztivál
Dádpuszta, 2023. június 22 - 26.
Évről évre nyáron különleges rendezvény indul útjára Dádpusztán: a világhírű Ozora trance programsorozat helyszínén rendezik meg a szervezők a többnapos Daad Gathering dzsemborit, amely zeneileg több technot, kevesebb goát képvisel.
bővebben
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Lakitelek, 2023. június 23 - 25.
Bács-Kiskun megyében már elterjedt a híre, hogy megrendezésre kerül a következő Alpár névre keresztelt programsorozat. A többnapos eseményre az ország összes tájáról várják a látogatókat. A település a hazai underground rock és metal legjobbjait vonultatja fel.
bővebben
Balaton Sound
Balaton Sound
Zamárdi, 2023. június 28 - július 1.
Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket évről évre a magyar tenger partján. Európa legnépszerűbb vízparti
bővebben
Kolorádó fesztivál
Kolorádó fesztivál
Nagykovácsi, 2023. június 28 - július 2.
Budapesttől nem messze, a Budakeszi járásban található Nagykovácsi. Erdői gyönyörűek, cserkészek gondoskodnak róluk évről évre, s ezen erdők egyike ad otthont néhány napig egy rendkívül természet közeli, spirituális, családias hangulatú rendezvénynek már hosszú ideje.
bővebben
Fishing on Orfű
Fishing on Orfű
Orfű, 2023. június 28 - július 1.
A hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról. A fesztiválon néhány külföldi fellépőre is számítani lehet. Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, így a zene iránt érdeklődőknek is érdemes ellátogatni
bővebben
Dixieland fesztivál
Dixieland fesztivál
Balatonfüred, 2023. június 30.
Egy fantasztikus zenei esemény, a magyar tenger közelében. A rendezvény már nem először kerül megrendezésre, ez is alátámasztja sikerességét. A szervezők ez évben is nagy szeretettel várják a helyi és környékbeli érdeklődőket, s egy könnyed programot kínálnak pároknak,
bővebben
Rockfesztivál
Rockfesztivál
Szabadszállás, 2023. június 30.
Néhány napon át a rockzene dübörög Szabadszálláson. Zúzós, éneklős, dallamos, ugrálós, bármely stílus, ami kellhet a rock imádó közönségnek. Évek óta nagy ováció fogadja az eseményt, s mindig sikeresen zárul a programsorozat, így a szervezők töretlen lelkesedéssel
bővebben
Duna-Part Feszt
Duna-Part Feszt
Ráckeve, 2023. július 6 - 8.
A zenei programsorozatok közül igazán kiemelkedőnek ígérkezik ez a nyári rendezvény. Idilli környezetben, a Savoyai-kastély parkjában számos hazai zenekar és előadó biztosítja a fergeteges hangulatot a nagyérdemű közönségnek.
bővebben
EFOTT Fesztivál
EFOTT Fesztivál
Sukoró, 2023. július 12 - 16.
Egy nyár sem telhet el ezen egyik legnagyobb hazai feszt nélkül, amelyre leginkább a fiatalabb korosztályt várják a szervezők. A Velencei-tó partja benépesül pár napra, így akár a barátokkal együtt is ki lehet látogatni a helyszínre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner